Женска виагра на пазара до три години

01 юни 2013 | 09:41
5796
3
3

Лекарството "Lybrido", известно още като женска виагра, ще бъде пуснато в продажба в магазините до три години, обявиха учените.

Таблетките ще са на принципа на всяко друго лекарство и ще трябва да се използват контролирано. Хапчетата ще са с вкус на мента, малки и съвсем безвредни. Ще действат така, че да стимулират женското либидо, обясниха изследователите от фармацевтичната компания "Emotional Brain" в Холандия.

Таблетките са комбинация от тестостерон и малко от традиционната виагра. Очаква се това да бъде истинско откритие на 21 век, което значително ще подобри сексуалния живот на хората.

Четете още: Стресът прави жените по-малко привлекателни

От компанията обявиха, че лекарството все още се тества. До момента е било изпробвано от 200 жени и показва феноменални резултати. Статистиката показва, че близо 40% от жените страдат от слаб сексуален апетит, а новото средство може завинаги да сложи край на техните проблеми.

Източник: БГНЕС

Още по темата

Коментари

3 link building
  25 октомври 2013 | 14:44 отговор
 

bsnvsQ Great, thanks for sharing this blog article.Thanks Again. Much obliged.

 
2 ИнтернетПари
  02 юни 2013 | 09:56 отговор
 

ПЕЧЕЛЕТЕ РЕАЛНИ $$$$$$$$ДОЛАРИ. ЕДИНСТВЕНОТО КОЕТО ТРЯБВА ДА НАПРАВИТЕ Е ДА СЕ РЕГИСТРИРАТЕ. БЕЗ ДА ИНВЕСТИРАТЕ СОБСТВЕНИ СРЕДСТВА. ЗА ПОВЕЧЕ ИНФО ТУК. ------------------------------ P A R I N E O B U X - F R E E - B G

 
1 Аз ли съм?
  01 юни 2013 | 17:11 отговор
 

Няма да им пречупи чувството за алчност :D

 

Добави Коментар