Значението на целувката според пола

18 февруари 2011 | 11:22
20420
7
7

Жените са склонни да използват целувката за създаване на връзка с партньора си, а също и за да оценят дали е подходящ, за да продължи рода им.

Жените използват целувката като скринингов инструмент, за да намерят най-добрия баща за детето си с подходящия състав феромони. След като мъжът е намерен, целувката се използва, за да го привърже към жената.

Мъжете целуват партньорката си най-вече за да я възбудят до крайна степен, тоест те използват целувката като средство за постигане на целта.

И мъжете и жените са на мнение, че целувката е много важно интимно взаимодействие, което може да бъде използвано като оценка на съвместимостта с партньора.

И за двата пола партньорът може да стане приятен или неприятен взависимост от умението си да се целува, а това, от своя страна, говори за това, че когато хората се целуват, те обменят феромони и важни биохимични сигнали.

Но докато дамите смятат, че лошата целувка може да провали секса, мъжете правят секс и с жени, които се целуват лошо. Тук биохимичните сигнали не работят, твърдят от ezine.bg.

Мъжете са убедени, че целувката води до секс, а жените – далеч не винаги. Дамите са на мнение, че целувката трябва да завърши със секс само при дълготрайна връзка.

Мъжете предпочитат влажните целувки, докато жените харесват по-сухото общуване. При мъжете влажната целувка е сигнал, че жената е готова за секс.

През слюнката в организма на жената влиза тестостерон, който може да повиши сексуалното си влечение. Колкото по-възрастен е мъжът, толкова повече иска секс без целувки.

Мъжете не обичат да целуват партньорката си след секс, докато при дамите това е тъкмо обратното. Точно тогава те имат нужда от нежност.

Още по темата

Коментари

7 van
  10 юли 2011 | 09:16 отговор
 

yjas

 
6 anni adamova
  20 февруари 2011 | 13:03 отговор
 

napalno sam saglasna s posledniq abzac! tova e taka vinagi.. trqbva da e golqm galosh, ako prosto zaspi sled tova :P :P

 
5 анин
  19 февруари 2011 | 18:38 отговор
 

Гледането на порно води до душевно затъпяване!

 
4 12345
  19 февруари 2011 | 16:30 отговор
 

Това интернет "медиите" са несериозна работа. Сложили сте някаква снимка от порно, и бълвате само безсмислени простотии всеки ден.

 
3 finansi
  19 февруари 2011 | 14:43 отговор
 

Печели реални $$$ . Единственото което трябва да направиш е да се регистрираш. Без да инвестираш собствени средства. За повече инфо тук. ----------------> n e o b u x - b g . c o m

 
2 Yeji Bokolski
  18 февруари 2011 | 21:47 отговор
 

Celuvayte se i da vi e sladko sled tova!

 
1 pifi
  18 февруари 2011 | 18:29 отговор
 

Едно допълнение към целувката е заразяването с хеликобактер пилор,от който много трудно после ще се отървеш....

 

Добави Коментар

Най-четени