Автор
Теодор Муховски

Знам, че не е правилно, но имам тайна връзка с леля ми

Наясно съм че е нередно, но си признавам, че правя секс с леля си. Още от първия път се почувствах невероятно - и сега сме в тайна връзка.

Ето цялата ми история.

Аз съм на мъж на 24 години, а тя е само на 25. Между нея и майка ми има цели 20 години разлика, затова никога не съм я възприемал като част от по-възрастното поколение. Винаги сме се разбирали и с нетърпение съм очаквал да я видя на семейните събирания. Тайно си я харесвах, но я изхвърлях от съзнанието си.
Когато завърши, тя се премести в нашия град по работа и понякога се срещахме с приятели.



Не ми допадна обаче приятелят ѝ, който изглеждаше, че я третира като вещ.

Една вечер, докато бяхме навън, той наистина я разстрои и си тръгна вбесен. Беше се подразнил, че тя не му обръща внимание. Същата вечер, когато я прибрах вкъщи, се чувствах някак различно и когато стигнахме до вратата, утешителната ни прегръдка премина в интензивна целувка.

И двамата бяхме пийнали малко повече и затова, когато тя ме покани да вляза, не се поколебах. В крайна сметка връхлетяхме в хола ѝ и правихме страстен секс.



От тази вечер вече се виждаме тайно. Не става въпрос само за секс, имаме истински чувства един към друг. Тя е приключила с приятеля си и прекарваме повечето уикенди или скрити при нея, или на дълги разходки сред природата.

Никога не съм бил толкова щастлив и нещастен в еднаква степен, защото съм напълно влюбен в нея, но знам, че си играем с огъня.

Мечтаем си да се преместим заедно в друг град, където никой няма да разбере за истинската ни връзка, но това не е съвсем реалистично.

Какво можем да направим? Знам, че семейството ни никога няма да ни приеме, а дори не мога да си представя реакцията на майка ми.



В тази заплетена ситуация потърсих професионално мнение. Ето какво ме посъветва психологът:

"Спри се и помисли върху това, което правиш. И двамата нарушавате закона. Ако продължаваш да пазиш тайната си, е въпрос на време да те разкрият, което ще доведе до сериозни проблеми за всички. Не само това, но и рискуваш леля ти да забременее, което би причинило огромна мъка на двама ви.

Разбирам, че обичаш леля си, но това не помага нито на нея, нито на теб. Всъщност поставяш основите на огромни емоционални щети, като имаш сексуална връзка с нея. Кажи ѝ, че вече ще бъдеш до нея като племенник и приятел и че на този етап трябва да се дистанцирате един от друг."