Автор
Антония Михайлова

Звездата на 'Метрополитън' Соня Йончева трогна феновете с романтична изповед към любимия си (Снимки)

Българската сензация Соня Йончева сподели в социалните мрежи прочувствен и красив романтичен пост по повод 7-годишнината от брака си с диригента Доминго Хиндоян, За да отбележат подобаващо празника си, двамата избраха да бъдат близо до морето.


За това научихме от великолепната фотосесия, която оперната звезда сподели с последователите си. Снимките са направети на плажа, а двамата изглеждат по-влюбени и вдъхновени от всякога.

На кадрите Соня е облечена с бяла стилна рокля с тънки презрамки, а любимият ѝ е в черен класически костюм.

„Да, да, да! Винаги ще го казвам... гледайки бъдещето с лоялност и мъдрост, живеейки настоящето със страст и любов! И миналото ще ни се усмихне с тайнствените си очи. Честита 7-а годишнина, мой латино!“, гласи емоционалният пост на певицата към публикуваните фотоси.

За 7 години брак, Соня и Доминго работят съвместно по музикални проекти и стават родители на две деца – Матео и по-малката му сестричка София.

В края на август Соня Йончева ще пристигне у нас заедно с големия тенор Пласидо Доминго. Двамата ще изнесат гала концерт в столицата на 31 август, на площад „Св. Александър Невски“.

Четете още: Йоанна Темелкова се обяви против изкривените представи за красота и начин на живот, наложени от социалните мрежи