Всички мъже ли изневеряват?

Гледайки как Сандра Бълок крие лицето си от камерите след като се разчу, че съпругът й е изневерявал с порно-модел, или пък как Ева Лонгория подава молба за развод, след като е намерила SMS-съобщения от друга жена на телефона на мъжа си, трудно ни е да отговорим с “не”.

Има много примери за изневяра, но ние съставихме за вас класация от мъже, които са предани на своите половинки. Друг е въпросът дали тези хубавци наистина са толкова верни, или просто са си намерили такива жени, че няма причина да им изневеряват?

Венсан Касел



Възраст – 44 години
Женен за – Моника Белучи
Верен от – над 10 години

Дори и само името на Венсан Касел, основния злодей на френското кино, кара женските сърца да се разтуптят по-бързо. Междувременно вече от над 10 години той е верен на една-единствена хубавица – съпругата си Моника Белучи, която му е родила две прекрасни дъщери.

Синеокият французин, който блестящо изигра ролята на ръководител на нюйоркски балет във филма “Черния лебед”, не дава на таблоидите дори и най-малкия повод за клюки относно личния му живот. Венсан има безупречна репутация на семеен мъж и любящ съпруг. Може би това се дължи на Моника Белучи, която още на първата им среща поставила едно условие – всеки да си има свой живот.

“Мъжът може да изневери просто заради разнообразието”, твърди една от най-сексапилните жени на планетата. “Но аз не ревнувам мъжа си. Ревнувайки човек посяга на свободата на другия”.

Джони Деп



Възраст – 47 години
Обвързан с – Ванеса Паради
Верен от – 12 години

Днес вече трудно си спомняме какъв бунтар и любовчия беше Джони Деп, преди да срещне своя прекрасен ангел Ванеса Паради. От първата им среща досега с изминали над 10 години и сега виждаме един съвсем различен Джони – примерен съпруг, който избягва да се появява дори на червените пътеки. Той прекарва цялото си свободно време с децата си Джак и Лили-Роуз и любимата си съпруга.

“Намерих своя рай в семейството си”, признава “най-сексапилният актьор на планетата” и добавя, че всеки един момент е готов да прекъсне работата си по някой филм и да поеме ролята на “домакинята”.

В какво се крие тайната на семейното му щастие? “В приятелството, уважението и възхищението”, казва Ванеса Паради, която рядко коментира личния си живот пред журналистите.

“Аз се възхищавам на Джони като на актьор, баща на децата ми и просто човек. Не го ограничавам. И двамата разбираме, че е за наше добро да си дадем един на друг определена свобода и да позволим на другия да прави това, което обича”.

Антонио Бандерас


Възраст – 50 години
Женен за – Мелани Грифит
Верен от – 15 години

“Че Мелани има ли повод да ме ревнува?”, казва испанският мачо, на когото вече му е писнало да отговаря с шеги на въпроси относно болезнената ревност на съпругата му. “Аз съм скучен и дори донякъде досаден семеен мъж на средна възраст”. Фаталният любовник от големия екран в реалния живот е любящ съпруг и баща.

“Уморих се да обяснявам, че обичам жена си и децата ни, а после да чета истории, че непрекъснато кръшкам. Не ме отъждествявайте с персонажите ми!”.

Антонио среща бъдещата си съпруга през 1995 г. на снимачната прощадка на “Двама са много” и веднага я пита на колко години е тя. Трябва ли да уточняваме, че по-възрастната от него с три години Мелани буквално кипнала от яд! Оттогава двамата се учат постепенно да намират баланс в отношенията си, докато се грижат за общата си дъщеря и за двете деца на Мелани от предишните бракове.

“Любовта ни е като огнище. За да искри животът ни, трябва да поддържаме огъня. И аз точно това правя, влюбвайки се в жена си отново и отново…”.

Колин Фърт



Възраст – 50 години
Женен за – Ливия Гиджиоли
Верен от – 14 години

Колин Фърт, който онзи ден получи първия си “Оскар” за ролята във филма “Речта на краля” винаги излиза на червения килим в компанията на съпругата си Ливия и не оставя и най-малкия шанс на почитателките си. За него семейството винаги е на първо място.

Той се запознал с бъдещата си съпруга на снимачната площадка на сериала “Ностромо” през 1995 г., където тя била асистентка на продуцента. Оттогава двамата водят тих семеен живот и гледат двете си деца Лука и Матео, като по думите на щастливия баща за него светът се върти около синовете му.

Понякога Колин се шегува, че жена му “не иска и да чува дори за известността му”.

“Понякога се опитвам да й докажа, че съм секс-символ, но погледът й веднага става незаинтересован”, казва той и добавя: “Всъщност имам страхотен късмет, живея не само с най-красивата, но и с най-умната жена на света”.

Боно



Възраст – 50 години
Женен за – Алисън Хюсън
Верен от – 28 години

“Срещнах най-невероятната жена на света и просто не можах да й позволя да си отиде”, казва Пол Дейвид Хюсън (това е истинското име на Боно), описвайки историята на любовния си живот. Двамата с Алисън се запознали още като ученици (той бил на 15 години, а тя на 14).

През август 1982 г. в Ирландия те се заклеват тържествено във вечна любов и оттогава не са нарушили клетвата си. Алисън е била с Боно винаги – и когато албумът Joshua Tree превърна U2 в една от най-преуспелите групи в света, и когато музикантът се зае с хуманитарна дейност.

Съпругата на фронтмена на U2 е готова да изкара пет седмици в Етиопия, работейки заедно със съпруга си като доброволец в хуманитарна организация, както и да участва в протестите срещу завода за преработване на ядрено гориво в Селафида.

Описвайки отношенията си с Боно тя подчертава, че двамата се уважават взаимно. “Когато той преживява труден момент, аз му предлагам опората си”, казва майката на четирите им съвместни деца и добавя: “И той винаги прави същото за мен”.