Автор
Woman.bg

Звезди, които се ожениха за обикновени хора

Има шанс и за обикновените хора. Ние си мислим, че трябва да изглеждаме невероятно и да се движим във висшето общество, за да се запознаем със звезда, но се оказва, че някои известни личности се женят за барманки, сервитьорки и дори за някой, с когото са се сблъскали в супермаркета.

Вижте някои такива случаи:

Маршa Крос се запознала с този човек в магазин за цветя и му дала номера си

Звездата от „Отчаяни съпруги“ Марша Крос направила първата крачка със съпруга си Том Махони.

Тя го видяла в магазин за цветя в Лос Анджелис, харесала го и помолила собственика на магазина да му даде номера й. Две години по-късно се женят. Махони е брокер на ценни книжа.

Мат Деймън се ожени за барманка

През 2003 г. Мат Деймън се запознава с барманката Лусиана Барозо в бар в Маями. Барозо работи, а Деймън е завлечен там от колеги, с които снима филм. Те са женени от 2005 г. и имат 4 дъщери.

Деймън казва, че е „ударил джакпота“, когато се е запознал с нея.

Патрик Демпси се жени за фризьорката си. Тя все още го подстригва

Звездата от „Анатомията на Грей“ Патрик Демпси се запознал с бъдещета си жена във фризьорски салон. Имал час при нея, а тя не вярвала, че ще дойде истинския Патрик Демпси, докато не го видяла.

Демпси казва, че веднага са почувствали привличане един към друг, но излезли на среща чак след 3 години, защото по онова време и двамата имали други връзки. Той все още ходи да се подстригва в салона й. Имат три деца.

Синтия Никсън се запознава с жена си, докато все още е женена за мъж

Синтия Никсън е била женена за проф. Дани Моузес, когато през 2002 г. среща активистката Кристин Мариони на политическо събитие. Започват да излизат заедно през 2004 г. и са заедно от тогава. От миналата година имат свое дете.

Рийз Уидърспун се жени за трезвия приятел на пиян мъж, който я сваля на парти

Агентът Джим Тот се запознава с Рийз покрай негов приятел, който бил пиян и се направил на маймуна пред актрисата на парти. Тя казва пред списание „Ел“, че след развода си не е мислела, че пак ще се омъжи, но Тот й обещал, че ще й покаже какво е да имаш истински партньор и ще се грижи нея.

Джулия Робъртс и оператор

Робъртс намерила любовта, докато снимала филм с Брад Пит през 2001 г., само че не в лицето на Пит, а в това на оператора. По това време той бил женен, а тя имала връзка с Бенджамин Брат. Година по-късно двамата се женят. Имат три деца.

Мерил Стрийп се жени за приятел на брат си

Стрийп отсяда в апартамента на приятел на брат си, докато той е извън града. Той обаче се връща по-рано и така се запознават. Дон Гамър е скулптор и двамата са заедно вече 33 години, имат 4 деца.

Източник: profit.bg