Звездите живеят по същите закони като нас. Те се влюбват, сприятеляват се, разочароват се един друг и си прощават като всички простосмъртни. Сред тях не са рядкост и любовните триъгълници, в които единият ъгъл се е оказал излишен. През последните 10 години най-известните съпернички, борили се за един и същ мъж, са следните:

1. Бела Хадид, Селена Гомес и Weeknd

Любимата двойка на звездните церемонии и червените пътеки – Бела Хадид и Weeknd, започнали връзката си още през 2015 г. Влюбените се разделяли и сдобрявали в продължение на две години, докато в интернет не се появила снимка, на която певецът се целува със Селена Гомес. Според слуховете супермоделката веднага отписала абонамента си за Гомес в Инстаграм и скъсала с Weeknd.



Той и Гомес обаче не били прекарали и година заедно, когато на вятърничавия певец му домъчняло за бившата любима. През 2018 г. Бела и Weeknd се събрали пак и буреносните облаци в любовния им живот се разсеяли окончателно.



2. A-Rod, Камерън Диас и Кейт Хъдсън

Прочутият бейзболист Алекс Родригес, известен още като A-Rod, е истински сърцеразбивач. Папараците са го хващали с кого ли не – дори с Мадона. Една от най-ревнивите жени в живота му обаче се оказала Кейт Хъдсън, с която били двойка от май до декември 2010 г. След скъсването си с нея спортистът имал кратка любовна връзка с Камерън Диас, което накарало Хъдсън да намрази звездата от „Ангелите на Чарли“.



Кейт приела тази афера като своеобразно отмъщение заради някогашната ѝ кратка връзка с Джъстин Тимбърлейк след 4-годишните му отношения с Диас. Прессекретарката на Камерън пък заявила, че това са пълни глупости и че актрисата пуска подобни слухове, просто защото я е страх да не остане сама. Интересен любовен три… четириъгълник между две холивудски блондинки, нали?

3. Риана, Дрейк и Джей Ло

Риана и Дрейк са една от най-трайните двойки на американската рап и хип-хоп сцена. Първите гръмки слухове за зараждащата се любов между суперзвездите плъзнаха още през далечната 2005 г. и оттогава Риана все по-упорито отричаше да има романтична връзка с певеца. Тя често беше обвинявана, че не изпитва чувства към Дрейк и публично потвърждаваше, че гледа на него просто като на приятел. Но дори и в този случай гордостта ѝ сигурно е била накърнена от клюките, че господинът върти под носа ѝ любов със самата Джей Ло.



Последната твърди, че това са празни слухове. Ние също предполагаме, че всичко е било просто пи-ар ход за самореклама – особено имайки предвид факта, че Дрейк и Риана никога не са се разделяли официално и певицата и до днес заявява, че с Дрейк не са нито приятели, нито врагове, а нещо по средата.

4. Джо Джонас, Тейлър Суифт и Джиджи Хадид

Младият и страстен Джонас бил един от първите мъже на перспективната 19-годишна кънтри певица Тейлър Суифт, но тя едва ли пази хубави спомени за него. Връзката им продължила броени месеци – от юли до октомври 2008 г. и приключила… не, не заради Джиджи Хадид, а заради актрисата Камила Бел. Но Джиджи, близка приятелка на Суифт, седем години по-късно също хлътнала по чаровния член на The Jonas Brothers.



Тази романтика не продължила дълго. Официалната причина за раздялата им е разминаването в работните графици и невъзможността да бъдат заедно. Освен това Джиджи така и не успяла да се влюби наистина в мъж, който не можел и да мечтае за такова момиче. Суифт пък заявила, че занапред ще търси „единствения“ за себе си.

5. Кейти Пери, Тейлър Суифт и Джон Майер

Този любовен триъгълник напомня малко на предишния, защото Майер бил фаталната страст на Суифт през същите младежки години – 2009-2010. Бурната романтична приказка продължила само три месеца – за 35-годишния музикант младата блондинка била още твърде неопитна, докато той имал зад гърба си връзки с най-големите холивудски хубавици. Тейлър му посветила песента „Dear John“, обвинявайки го в изневери, но Майер не оценил парчето.

Пери е „заклета“ приятелка на Суифт, двете от години водят война в социалните мрежи. Тя не пропуснала възможността да завърти любов с бившия на Тейлър, за да ѝ натрие носа. Връзката ѝ с Майер започнала през 2012 г. и продължила две години.



Двамата се разделили през 2014 г., а момичетата, ако съдим по последните им постинги в Инстаграм, са сключили мир в кухнята на любвеобилната блондинка, хапвайки курабийки.

Четете още: Защо мъжете се плашат от женски сълзи