Автор
Woman.bg

Звездите говорят откровено за първия си секс

За някои хора първият сексуален акт е наистина специален и повратен момент в живота им, за други пък не е нищо особено - просто секс. Е, звездите са точно като нас обикновените хора – някои се вълнуват безкрайно по темата, други не чак толкова. Историите на част от тях са забавни, романтични или пък абсурдни и дори шокиращи. Вижте кои знаменитости са говорили откровено за първия си път през годините и за кои от тях сексът все още е травмираща тема.

Антъни Кийдс



Вокалистът на култовата банда Red Hot Chili Peppers споделя, че за първи път е опитал плътските удоволствия, когато е бил само на 12. Партньорката му тогава е била приятелката на баща му.

Пи Диди



Шон Комбс, по-известен с прякора Пи Диди, е бил заинтригуван от секса още 8-годишен.

„Тогава се опитах да правя секс с момиче, което беше на 10, но не се получи. Направих го, когато бях на 13 и се почувствах като порнозвезда. Бях изгледал толкова много порно. Спомням си, че имах 20-30 долара в джоба и успях да заведа едно момиче на хотел. Обичам секса и се гордея с това. Обичам и порното и не се срамувам от това“, споделя самият рапър.

Матю Морисън



Матю Морисън бил девствен чак до 21-годишна възраст, защото приятелката му от училище била твърде религиозна. Но когато връзката им приключила и актьорът се оказал на Бродуей, сред цял куп изкусително танцьорки, нищо не могло да го спре:

„Имаше толкова много възможности за секс. Бяхме малко хетеросексуални мъже сред цял куп невероятно красиви танцьорки. Според мен е адски възбуждащо и секси да танцуваш с някого. Мога да кажа, че имах доста забежки с тези жени.“

Даниел Радклиф



Невинният Хари Потър е загубил девствеността си на 16-годишния си рожден ден. Момичето, което е имало честта да го въведе в света на възрастните, е била тогавашната му приятелка, която е и по-голяма от него.

Анджелина Джоли



„Започнах да правя секс на 14 г. с тогавашното ми гадже. Емоциите бяха толкова силни, че актът не ми беше достатъчен и по време на него взех един нож и порязах приятеля си. Направих го, защото чувствах, че така ще го усещам още по-близо до мен. Той също ме поряза и двамата бяхме изцапани с кръвта на другия. Сърцето ми биеше наистина силно... Това бяха години, в които имах нужда от приключения и след няколко бири се случваха и такива неща“, спомня си с усмивка актрисата.

Четете още: 4 техники за повишаване на либидото