2018-а се оказа година, в която много звездни персони решиха да минат под венчило и официално да си кажат „Да“. Те се врекоха във вечна вярност и си обещаха да бъдат дълги години заедно.

Ето кои популярни личности заживяха като семейство:

1. Приянка Чопра и Ник Джонас

В края на годината индийската актриса и младият американски певец вдигнаха сватба за чудо и приказ в дворец в Индия, като сватбеното тържество продължи цели 3 дни. В началото на декември те си размениха обет за вярност на хиндуистка церемония. Младоженците бяха облечени в тоалети на „Ралф Лорън“, а пръстените им бяха на „Шопар“. Двамата се запознаха в началото на тази година, а през юли се сгодиха. Няколко месеца по-късно сватабата им вече е факт и те са семейство.

2. Гуинет Полтроу и Брад Фалчък

View post on Instagram
 

През септември Гуинет Полтроу се омъжи за Брад Фалчък. На брачната церемония между звездата от филма "Железния човек" и продуцента Фалчък присъстваха членовете на двете семейства и приятели, сред които Робърт Дауни младши, Джери Зайнфелд, Стивън Спилбърг и Камерън Диас. Двойката са заедно от 2014-а, но едва 4 години по-късно решиха да станат официално семейство. Срещат се на снимачната площадка на сериала "Клуб Веселие".

3. Джъстин Бийбър и Хейли Болдуин

Това е една сватба, за която любимецът на тийнейджърките се опита да не говори много и дори се постара да остане тайна. На 13 септември блондинът се ожени за моделката Хейли Болдуин, която е дъщеря на актьора Стивън Болдуин. В началото имаше съмнения дали те наистина са се оженили. В един от постовете си в социалната мрежа Джъстин нарече Хейли „жена ми“, а самата тя пък смени фамилията си, което дава основание да смятаме, че двамата са законно семейство. Джъстин предложи брак на красавицата през юли. Двамата са заедно, като двойка, от декември 2015 до януари 2016 година, след което се разделиха. Тази година, през май, двамата се събраха и решиха официално да си кажат „Да“.

4. Ванеса Паради и Самюел Беншетри

През юли Ванеса Паради също стана булка. Актрисата мина под венчило, хванала ръката на режисьора Самюел Беншетри. Двамата обявиха официално връзката си през август 2017 г. Само година им трябваше, за да си кажат „Да“. Преди този брак Ванеса имаше дългогодишна връзка с актьора Джони Деп, от когото има две деца - дъщеря Лили-Роуз Мелъди, и син Джак.

5. Хю Грант и Ана Ебърстийн

През май вечният ерген Хю Грант се ожени. Той и приятелката му Ана Ебърстийн се венчаха на скромна гражданска церемония в Лондон. 57-годишният актьор и бившата шведска телевизионна продуцентка са двойка от шест години и вече имат три деца. Те обаче решиха едва тази година да застанат пред олтара.

6. Принц Хари и Меган Маркъл

Сватбата на годината! Чакана и после дълго коментирана до най-малкия детайл. Меган и Хари се ожениха на 19 май пред погледите на най-близките си... и цял свят, тъй като сватбата им се излъчваше на живо и беше гледана от 3 милиарда зрители по цял свят. Над 600 гости имаше в Уиндзорския замък, където британският принц и американската актриса застанаха един до друг и си казаха „Да“. Церемонията, на която бяха обявени за съпруг и съпруга, се състоя във внушителния дворцов параклис „Сейнт Джордж”. Сватбената рокля на Меган беше дело на британската дизайнерка Клеър Уейт Келър – първата жена артистичен директор на френската къща за висша мода „Живанши”, и струва около 300 000 лири. Меган носеше и 5-метров воал и диамантена тиара, взета назаем от кралица Елизабет II. Маркъл беше отведена до олтара от бащата на младоженеца – принц Чарлз. Към днешна дата Меган Маркъл вече е бременна, а през пролетта на 2019-а се очаква и голямото събитие.

7. Ричард Гиър и Александра Силва

През май 68-годишният актьор се ожени за своята 33-годишна приятелка Силва. Двамата са заедно от 2015-а. Това е трети брак за Гиър, който преди това беше женен за топ модела Синди Крауфорд, а след това за актрисата Кери Лоуъл. Неговата спътница в живота Александра пък е с един брак зад гърба си.

8. Емили Ратайковски и Себастиан Бар-Маклърд

View post on Instagram
 

В началото на годината, през февруари, моделката Емили Ратайковски мина под венчило. Секси брюнетката вече е съпруга на актьора Себастиан Бар-Маклърд. Церемонията се състояла в Ню Йорк в присъствието на най-близките роднини и приятели на двойката. За това събитие Емили избра пастелен костюм на Zara и черна шапка.

9. Рики Мартин и Джоан Юзеф

Рики Мартин се омъжи в началото на 2018-а за своя приятел - шведския художник Джоан Юзеф. През 2016-а 45-годишният певец обяви, че се е сгодил за Юзеф. Рики Мартин призна, че е хомосексуален през 2010 г. Той имаше 3-годишна връзка с икономиста Карлос Гонсалес, но двамата се разделиха през 2014-а. Певецът е баща на две момчета - близнаци, които са родени от сурогатна майка.

10. Ета Чан и Анди Отъм

Дъщерята на актьора Джеки Чан - Ета, се омъжи за своята приятелка Анди. Двете съобщиха щастливата новина в социалната мрежа, като публикуваха снимки и се похвалиха за голямото събитие. 19-годишната Ета сключила брак с 31-годишната си приятелка в Канада. Преди това двете момичета имаха връзка от близо година.