Автор
Woman.bg

‘’Стелтинг’’: новата опасна тенденция в леглото

Последната креватна тенденция не е определена позиция или техника, а освен това не е и никак секси.

Тя се нарича „стелтинг“ и в Америка става все по-често срещана. Според много специалисти тя трябва да бъде третирана от закона като сексуално посегателство.

Стелтинг всъщност е, когато мъж тайно махне презерватива по време на секс.

Американски журналисти дори открили тайни онлайн общества, в които мъжете се окуражавали един друг да „стелтнат“ своите партньори. В това число влизат хетеросексуални и такива с гей ориентация. Всички те вярват в правото си да „разпръснат своето семе“.

„Една от целите на моята статия е да провокирам прокарването на нов статут и лексика за този нов термин, така че хората да започнат да говорят за това честосрещано явление, което обикновено се третира само като „лош секс“, а не акт на насилие“, споделя Александра Бродски, която е публикувала изследване по темата в изданието Columbia Journal of Gender and Law.

„Стелтингът“ не само излага жената на риск от различни заболявания, инфекции и нежелана бременност, но може да остави у нея крайно неприятна емоционална и физическа травма.

Съвсем наскоро швейцарски съд осъди за изнасилване мъж, който махнал презерватива по време на секс, без да съгласува това с партньорката си. Мотивацията на съдията била, че жената не би се съгласила да бъде интимна с подсъдимия, ако е знаела, че презервативът ще бъде премахнат.