Автор
Woman.bg

Куче взриви Интернет с уникалните си фотопародии на Мадона (Снимки)

Френският моден фотограф – Винсент Флуре, подпали социалните мрежи с уникалната си серия снимки. На тях находчивият творец пресъздава с много чувство за хумор част от най-популярните образи на Кралицата на поп музиката - Мадона.

Главна роля във фотопроекта Флуре отсъжда на кучето си – ретрийвърът Макс, а това, което двамата постигат като резултат, превръща домашният му любимец в същинска Инстаграм сензация.

View post on Instagram
 

Четириногата звезда покори феновете на стопанина си с уникалните си превъплъщения, пресъздавайки, не без помощта на духовития си собственик, всеки детайл от наложили се образи на знаменитата певица до съвършенство.

На един от кадрите Макс позира с големи обеци на ушите и розова рокля, а самата снимка е препратка към обложката на втория студиен албум на Мадона от 1984 г. Like a Virgin.

View post on Instagram
 

Хиляди лайкове и възторжени овации предизвика и снимката на четириногия модел като Материалното момиче от едноименния клип, което обича диаманти.

View post on Instagram
 

Одобрителни отзиви си спечели и снимката, която пресъздава лика на Мадона върху обложката на един от най-експерименталните й албуми Ray of Light от 1998 г.

View post on Instagram
 


Изборът на Винсент Флуре да се спре точно на Мадона не е случаен. Причина за това е фактът, че певицата е известна в шоубизнеса като „хамелеона на поп музиката“, заради десетките образи, в които изпълнителката се е превъплътила досега през дългогодишната си звездна кариера - чудесен шанс за фотографа да разгърне максимално въображението си и да даде достатъчно голямо поле за изява на своя очарователен космат любимец.

Четете още: Доказано е: Кучетата са скенер за лоши хора