Автор
Woman.bg

Руснакът, който може да съперничи на всяка Инстаграм кралица (Снимки)

Тимофей Трефилов – човекът, който може да съперничи на всяка Инстаграм кралица, благодарение на оригиналната си мисъл и липсата на задръжки и комплекси.

Руснакът, който притежава могъща фигура, но и невероятно чувство за хумор, реши да бъде като популярните дами в социалните мрежи и си направи фотосесия с шеговити снимки. Идеята зад проекта е да представи най-известните пози, в които жените се снимат на морето и след това споделят в Инстаграм, но под малко по-различен ъгъл. Именно Тимофей е в ролята на модел и то облечен във впит бански.

View post on Instagram
 
View post on Instagram
 


Кадрите могат спокойно да съперничат на тези, публикувани от известните красавици в социалната мрежа, тъй като са направени наистина майсторски. Виновникът за това е фотографът Владимир Водолазкий, а локацията е брегът на Черно море. Разбира се, снимките предизвикаха вълна от положителни отзиви, някои потребители са откровени, че са се просълзили от смях.

По професия Тимофей е художник и е създател на проекта „Фотокрос“, който жъне сериозен успех в родната му Русия, а целта му е да провокира креативността на участниците в него. Те имат предварително зададена тема, по която трябва да направят оригинални снимки в рамките на няколко часа.

View post on Instagram