Автор
Woman.bg

Той копира секси снимките на дъщеря си и се превърна в хит!

Понякога се случва имитацията да се радва на по-голямо признание и интерес отколкото оригинала. Такъв е случаят и със снимките на едно дуо баща и дъщеря.

Младата американка Каси има почти 70 000 последователя в Instagram, със сигурност внушителна цифра. Татко Мартин обаче може да се похвали с дори двойно повече – 150 000 фенове, а причината за неговата популярност е тясно обвързана с фигурата на дъщеря му.

Мартин става известен в социалната мрежа благодарение на кадрите, с които пресъздава секси снимките на наследницата си по доста забавен начин.

Леко фрустриран от начина, по който дъщеря му решава да се показва в интернет пространството, Мартин решава да я имитира с надеждата да я откаже от правенето на подобни снимки. Той не само успява да постигне първоначалната си цел, но и съумява да се превърне в истински хит в онлайн платформата.

"Всичко започна, за да ми покаже как изглеждам на снимките. Той се опита по свой забавен начин да докаже, че се разголвам прекомерно или че някои от кадрите не са особено подходящи. Да се видя отстрани така, ми помогна към днешна дата да се замислям повече върху това какво качвам в интернет, защото цялата тази информация не може да бъде изтрита, а и никога не знаеш от кого точно ще бъде видяна", признава Каси.

#Halloween #October1st #selfiedad #selfiedaughter

A post shared by Burr Martin (@therealburrmartin) on

@lilaccitycomicon Special Saturday Selfie! #selfiedad #selfiedaughter #headgames

A post shared by Burr Martin (@therealburrmartin) on

Мартин, от своя страна, разкрива, че чрез колажите, които качва, иска не само нагледно да покаже на дъщеря си как изглежда, позирайки разголена, но и индиректно да напомни на момчетата и мъжете, разглеждащи снимките , че тя има баща. Надявайки се това припомняне да ги подсети да бъдат по-внимателни в коментарите си под снимките на Каси.

След като колажите на Мартин стават популярни, той решава да разшири обхвата на пресъздаване на образи и вече качва кадри, на които позира не само като дъщеря си, но и като съпругата си, а също и като известни филмови и телевизионни персонажи.

Gru does Let's Go Crazy #despicableme #despicableme3 #selfiedad #prince

A post shared by Burr Martin (@therealburrmartin) on

#gru rules. #despicableme

A post shared by Burr Martin (@therealburrmartin) on