Пролетта - онова магично време от годината, когато природата се събужда за нов живот, най-накрая настъпи.

Природата около нас се раззеленява, цъфналите дръвчета се подават на всеки ъгъл и ни създават хубаво настроение, което дори пълният с работни задачи ден не може да помрачи.

Но ако изброеното дотук не ви е достатъчно, за да сте в добро настроение, ви предлагам три причини безвъзвратно да се влюбите в щастието, наречено пролет в града.

Разходки, разходки и пак разходки

Покачването на градусите навън предоставя безценната възможност да оставите колата и да повървите пеша. А вярвам ще се съгласите, че шансът просто да се разхождаш, било то и до офиса, и да останеш сам с мислите си не е за пренебрегване и си е солидна причина да сте влюбени до полуда в настоящия сезон.

Все пак разходката не е само опция за раздвижване, а безценна възможност да пречистите ума си, да се порадвате на свежестта, която новият сезон носи със себе си, и да се насладите на красотата на града, попаднал в прегръдката на пролетта.

Свежестта е зад всеки ъгъл

Пристигането на пролетта по нашите ширини мигновено преобразява градска действителност и сякаш с вълшебна пръчка сивият пейзаж се заменя от красива феерия от цветове.

Но най-хубавото е, че не е необходимо да се наслаждавате на свежестта отдалеч. Може спокойно да я поканите у дома и да я съпреживеете с близките на сърцето си хора.

Просто вземете букет красиви лалета, извадете цветната покривка и извикайте приятелки на вкусно и леко лакомство, например съчетание на пресни зеленчуци с мус от любимото крема сирене Philadelphia Light. Това удоволствие за небцето не само ще ви събере около масата за един красив съботен следобед, но и ще позволи на пролетта да премине през бетонните стени и заедно със своята свежест и пъстрота да се настани у вас, зареждайки ви с позитивизъм и добро настроение.



Вкусната страна на нещата

Нека си го кажем – няма друг такъв период от годината, когато е възможно хем да ядеш вкусни храни, нежно галещи небцето, хем те да не създават чувство за тежест, а напротив да носят усещане за лекота и свежест. Затова, ако търсите причина да заобичате пролетта в града, е много вероятно да я намерите в лицето на изящна комбинация от свежи плодове и зеленчуци и така любимото крема сирене Philadelphia Light.



Като няма как да не отбележа, че вкусни брускети с Philadelphia Light и прошуто или пък комбинацията от топъл занаятчийски хляб, крема сирене и пушена сьомга са не само перфектният пролетен обяд, но и повод да се съберете с любимите хора около трапезата за сладки приказки и споделени моменти на щастие.

А каква по-добра причина да заобичате този красив сезон от красивите мигове, прекарани със семейството и приятелите?

(в материала има продуктово позициониране)