Автор
Роси Кацарова

Какво да му подарим за Свети Валентин?

Свети Валентин се задава на хоризонта, но преди да отидем на романтична вечер с половинката, трябва да се справим с нелеката задача да изберем подходящ подарък за любимия.

Казвам "нелеката", защото предполагам и вие като мен искате да купите на най-близкия си нещо, с което не просто да отбиете номера, а да успеете красноречиво да засвидетелствате любовта и привързаността си към него.

След няколко несполучливи избора през годините, довели до изкуствена усмивка от любезност върху лицето на моето момче, си взех поука и тази година от рано се заех усърдно да търся най-подходящия подарък, с който да го зарадвам.

За целта се насочих към любимия ми notosgalleries, защото това е магазинът, събрал под покрива си всичко, за което може да се сети човек - от тоалети и аксесоари, през козметика, чак до артикули за дома или иначе казано мястото, на което със сигурност ще успея да намеря подходящ подарък.

След края на работния ден се отправих натам и не останах разочарована. Сред разнообразните артикули открих, смея да заявя, най-подходящия подарък за моето момче - парфюмът Promenade a Versailles Pour Lui, вдъхновен от времето на Краля-Слънце Луи XIV. Изящен аромат, които можете да намерите ексклузивно на място само в notosgalleries Bulgaria!



Докато го избера, имах възможността да разгледам различни артикули в notosgalleries и да селектирам онези, които несъмнено са идеални за подарък за 14-и февруари. Ако все още не сте купили нищо на своя любим за празника, съветвам ви да заложите на един от тях.

Ето и предложенията ми:

Подарявайки парфюм, показвате своето отношение към получателя и, че сте мислили за това какво ще хареса той. Несъмнено е идеален избор за близък човек, защото всеки път, когато го ползва, той неминуемо ще се сеща за вас. Ако пък заложите на комплект, включващ мъжки аромат, който знаете, че половинката ви харесва, и душ гел или лосион за след бръснене, няма как да не го зарадвате.





В зависимост от стила на половинката си в notosgalleries може да подберете за него красива риза, тишърт, пуловер или блузон, които да го обгърнат в топлата си прегръдка, докато вас ви няма.




От ляво надясно: тишърт Mexx - 39,20 лв; риза Mexx - 79,20 лв; блузон Original Penguin - 102,38 лв;



От ляво надясно: пуловер Lacoste - 199,20 лв; риза Vardas - 71,40 лв; риза Original Penguin - 99,71 лв;





От ляво надясно: риза Diesel, риза Diesel - 139,20 лв; пуловер Diesel - 140,80 лв; блузон Diesel - 155,20 лв;





По всичко личи, че зимата все още няма намерение да си тръгне, затова и идеален подарък за празника е стилен зимен аксесоар.



От ляво надясно: вълнен каскет Luca D'altieri - 46,63 лв; вълнен бежово-кафяв шал MA.AL.BI - 49,99 лв; ръкавици - 38,90 лв; шал кашмир и вълна Pulcra - 49,99 лв;

Не забравяйте и за обувките и мъжките чанти - те придават завършеност на всяка визия и в този ред на мисли - едва ли има господин, който не би се зарадвал да получи за празника подобен аксесоар, дело на обичан от него бранд.



От ляво надясно: чанти Diesel - 122,40 лв и 106,40 лв;



Camper



Camper



Calvin Klein

И накрая, но не на последно място - класиката в жанра на подаръците за Свети Валентин - хубаво бельо.