Цвета Герчева

Здравейте :) Обожавам модата, мога да прекарам часове в търсене на перфектната фланелка или нови обувки и никога не бих заменила шопинга с нещо друго на тоя свят. Затова се включих в този блог - ще ви разказвам за своите най-любими модни открития и ще споделям с вас емоцията от допира ми с красивите неща в живота.

Коледен блясък и стил с COINCASA

23 декември 2016 | 08:35
2797
0

Блясък, топлина, аромат на вкусна храна и много уют - Коледата сякаш вече е тук, а почивката около празниците е перфектното време за срещи с приятели, дълги разговори и разбира се - шопинг.

Ако вече сте купили подаръци за най-близките си, днес ви представяме няколко предложения за коледна украса на дома. Да "донесеш" празника вкъщи понякога е трудна задача, а аксесоарите, които даряват бясък и светлина на дните около Рождество винаги са стилно допълнение към цялостната емоция, наречена Коледа.

Ето защо трябва да сме много внимателни в избора на украса. Днес ви представяме класическите коледни предложения на COINCASA - една от любимите марки на италианските домакини.

Мебели, домашен текстил и страхотни аксесоари - продуктите на COINCASA могат да бъдат намерени само в единствения по рода си у нас department store магазин - notosgalleries в Sofa Ring Mall.

Тази година много актуален аксесоар за дома в празничните дни са стъклените кълба с различни коледни мотиви. Ретро, шик и същевременно подходящи за всеки дом - стъклените кълба носят по неповторим начин магията на Коледа.

Стъклените играчки на COINCASA - като тази птичка, кацнала на елховото клонче, пък носят усещането за нещо специално и уникално в коледната украса на дома.

Цвета Герчева

Главен редактор