Автор
Цвета Герчева

Магичната роза Black Baccarа ни прави по-красиви за лятото

Изкусителен, лек, едва доловим аромат на орехи и тъмночервени кадифени листенца... Силна, красива и издържлива - тя е Black Baccara - магичната роза, създадена в края на 20 век от един от най-изявените френски ботаници. И ако има нещо, което винаги ще бъде актуално в любовта - то е розата. И до днес мъжете показват любовта си, като я подаряват на половинките си, а те пък мечтаят да бъдат като нея - силни и красиви.


Ландшафтните архитекти по света обожават Black Baccara, защото дарява красота на градините им. Как обаче да откраднем малко от приказната красота на тази така изкусителна роза само за нас? Експертите на Miriam Quevedo вече имат идея! Именно така се ражда новата им серия, която вече е у нас.


Страхотна текстура, аромат на красота и усещане за вечност - продуктите от серията на Miriam Quevedo, посветени на Black Baccarа, са повече от изненадващи. Те са всичко, за което кожата ми си мечтае това лято. Откривам ги, докато се разхождам в любимия ми мултибранд магазин - notosgalleries в София Ринг Мол, а любезните момичета от департамента за козметика ми разказват всичко за магията на розата.


Да, вярно е - когато говорим за нашата кожа, начинът ни на живот и вредните навици винаги играят огромна роля. Ето защо е важно да залагаме на природни съставки, които да ни помогнат в битката с бръчиците и фините линии. От Miriam Quevedo мислят няколко хода напред и създават специални динамични буустери, които са направени с мисъл за различните типове кожа. Технология, която далеч надхвърля представите ни за просто "крем против бръчки", серията Black Baccarа предлага всички стъпки по пътя към по-красиво лице. Но ако има нещо, което не бива да пропускате - това разбира се е финалът. Perfect finish ефектът на кремa на марката, който има озаряващ ефект, е идеалният завършек на моя ритуал за лятна свежест.


Всъщност, да - ще си призная, когато сложих за първи път на лицето си Miriam Quevedo Black Baccarа усещането е сякаш съм покрила кожата си с нежни розови листенца. Кадифена нежност. Запомняща се. Разливаща се в удоволствие. Удоволствието от красотата.