Автор
Цвета Герчева

На шопинг с кучетата? Може - в notosgalleries

От 6 години имам куче и мога само да ви кажа, че това е страхотен кеф, голяма радост и неповторима любов. Да целувам сутрин косматия звяр по носа ми доставя такова удоволствие, че имам чувството, че мозъкът ми не може да смогне да произведе достатъчно серотонин, че да задоволи тези мои емоции.

Колкото и да се обичаме с Дъдли (това е персоната с мокрия нос сутрин), с него често споделяме една нелека съдба. Съдбата на... "Тук не е разрешено да се влиза с куче". За толкова години почти съм успяла да му обясня защо вечно трябва да ме чака пред вратата на магазина, въпреки, че понякога той просто не разбира какъв е проблемът да влезе за една минута и да завърти една опашка в аптеката например. С Дъдли си имаме истинско кучешко семейство - познаваме всичките му братя и сестри и често си общуваме със собствениците им.


Наскоро си споделяхме в социалните мрежи клипчета, на които се вижда как в САЩ стопаните ходят на шопинг по бутиците с домашните си любимци. Ех, кога ще се случи това и у нас? Амииииии... Имам новина за вас. Вече се случи и в Българяи. Инициативата е на Sofia Ring Mall и notosgalleries, които по принцип са pet frendly.


И да не си мислите, че ако влезете с куче в най-големия мултибранд магазин у нас - notosgalleries, някой ще тръгне да ви гони! В този моден оазис са истински приятели на домашните любимци, така че смело ги вземете с вас.
И все пак - ние, изпатилите и често гонени собственици имаме едно наум, когато излизаме на шопинг с кучето. Затова малко преди старта на кучешкия празник през уикенда взимам Дъдли, Лори и Майкъл и заедно с кучешката фамилия отиваме на ударен шопинг в notosgalleries. А за решението на това нелеко уравнение (3 кучета + пазаруване+мерене на рокли = тотален купон в notosgalleries) съм си взела съмишленик. Просто й звъннах и й казах "Вили, хайде да вземем кучетата и да идем на шопинг?


"Ама сигурна ли си, че може?", питаме ме поне няколко пъти тя. "Разбира се, специално попитах и ми разрешиха!"
В сезона на дъждовете и калните лапи, оставяме кучетата да ни изчакат минута пред щанда на Bomb cosmetics и се заемаме да си изберем перфектния бластер за вана. Всеки кучкар ще ме разбере - след час разходка в парка в студа, единственото, за което мечтая, е топла вана.
Взимаме няколко ароматни бластера и свещи и минаваме да видим какво е останало от летните колекции на мега добри цени.


Все още се намират някои много, ама много добри аксесори. Не планирате ли една Пунта Кана около Коледа?


Разбира се, харесваме няколко чифта топли обувки UGG и внимателно оглеждаме чанта от новата колекция на LAUREN RALPH LAUREN. Между другото актуалната линия облекла на бранда също вече е дошла в България, така че нямаме търпение да видим какво има по щендерите в notosgalleries.



И макар да сме истински влюбени в разходките в парка с домашните любимци, когато слагаме най-удобните дрехи - и ние сме жени и обичаме красивите дрехи. Ама много. С Вили харесваме няколко рокли в розово и веднага се мушкаме в пробната да ги мерим.


На финала, разбира се, минаваме да видим какви нови парфюми има. Кучетата вече са се уморили да ни чакат и едното покорно си поляга, докато ние душим из дебрите на олфакторните аромати на Versace и Givenсy.


Е, взимаме и по един цветен чадър - има страшно красиви в много свежи принтове. Отиваме си от notosgalleries и на тръгване си казваме колко е невероятно, че вече и в България има място, на което можеш да влезеш да си купиш бижу на TOUS например, в компанията на кучето.