Автор
Цвета Герчева

Пипи Дългото чорапче пита: Има ли щастливи чорапи?

Понякога чифт свежи чорапи могат да усмихнат деня ти. Могат да го направят малко по-плодов, малко по- интернационален, малко по различен. И даже да скриеш една "чорапена усмивка" в обувката - важното е да знаеш, че някъде под езика и връзките твоят ден е цветен :)


Всъщност в чорапите има някакво тайнство, което понякога си остава секрет само за притежателя. И даже има нещо адски симпатично в това да подариш на някого чифт чорапки - особено когато те са Happy Socks.


Всяка година лейбълът, който вече намирам и в любимия ми мултибранд магазин notosgalerise в Sofia Ring Mall, успява да изненада феновете на шик настроението в модата с принтове, цветове и толкова свежо настроение, че просто сякаш няма чекмедже за бельо, което да не иска да притежава чифт Happy Socks.


Брандът, създаден през 2008 г. в Швеция, сякаш продължава историята за Пипи Дългото чорапче с модели, които ни вдъхновяват да бъдем не просто смели. Далеч не!


Докато се разхождам в notosgalleries в търсене на перфектния подарък за един любим именик ( Георги ) си давам сметка, че чорапената мафия така сериозно е пуснала пипалата си в модните тенденции, че... няма как един мъж да бъде истински секси в изряден костюм и класни кожени обувки, ако под крачола му не се "усмихват" закачливи чорапи. Те вече имат силата на стилен подпис за мачото - издават смелост, но и онова мъжко желание за сила и различност, което е толкова, толкова секси.


Докато избирам възможно най-щурия модел, любезните момичета от notosgalleries ми разказват, че марката обикновено създава две сезонни колекции и разбира се, всички продукти са изработени от висококачествен пениран памук за максимум комфорт и издръжливост.


Извън правилата - решавам да "нахраня" чекмеджето ми за бельо с чифт розови чорапи и пътьом към касата отмъквам един страхотен модел мъжки Happy Socks. Оказва се, че щом едни чорапи могат да бъдат щастливи, всеки може, нали?