Краят на юни е. Поне 5 приятелки имат рождени дни, а аз още не съм стегнала летния аутфит за морето. След две седмици отлитам към моя любим плаж и подготовката за щурата лятна отпуска тече с пълна пара. Проверявам отново резервациите. Разглеждам снимки на хотела. Отварям травъл блогове, чета отзиви за ресторантчета....с една дума мечтая. Ако ме видите да се разхождам из любимия ми мултибранд магазин на лов за летни съкровища в дните преди отпуската, да знаете - това не съм аз. Това е моето тяло, което физически все още е в София, но ментално отказва да се асоциира с всякакъв градски шик. Просто защото в летните дни няма нищо по-тъжно от копнеж по красивите емоции, когато си затворена в офис.


И така - раз-два, време е за шопинг, а разпродажбите в notosgalleries в София Ринг Мол вече започнаха, което е страхотно. Лятото за мен тепърва започва, още не съм си купила онази страхотна кошница за пикник, която мернах в home департамента и няколко веселяшки фланелки, които в работна среда няма как да облека. В момента има намаления на всичко освен на козметиката, което е страхотна възможност да си взема нещо свежо и същевременно на добра цена.


И, разбира се - въпреки че нямам никаква, ама никаква нужда - смятам, че е време за нова дамска чанта. А в notosgalleries има толкова хубави и са на страхотни брандове. Какъв е шансът да ги разгледам и да не си харесам нито една? Никакъв! Знаех си!



Отдавна си мисля да си взема и нова раничка и май вече съм се спряла на наистина перфектната в черно бялата гама. Този модел на Juicy Couture е повече от изкушаващ и много стилен.


Ако пък любимият ви мъж от три сезона се мотае по плажа с едни и същи гащета и предусещате, че все още няма никакво намерение да ги сменя, няма смисъл да го чакате да прояви инициатива. Направо го изненадайте с чифт класически Original Penguin панталонки. Принтовете са неутрални и си отиват с почти всяка фланелка на света, така че няма как да сбъркате. И момичета -
сега е моментът за летния шопинг - гарантирано ще си "уловите" страхотна плячка на добра цена.