Автор
Цвета Герчева

Спечелете пълна промяна от notosgalleries точно преди Коледа

Пълна промяна и то точно в дните преди Коледа? Нова прическа, страхотни дрехи и съвсем променена визия? Звучи страхотно нали? А най-хубавото е, че тази година чудесата ще се случат доста преди Рождество, така че единственото, което трябва да направите, е да се включите в готината игра на notosgalleries и да се впуснете в приключението, наречено "Пълна промяна" от ТУК.

Специален екип от професионалисти ще се погрижи за визията ви, гримьор, стилист, фризьор ще се заемат с вашето ново излъчване, а крайният резултат няма как да не ви изненада. И точно както в популярното американско шоу, това ще бъде напълно безплатно за вас, така че не пропускайте да се включите в играта!

Ще е забавно, ще се насладите на ексклузивен шопинг и накрая ще можете да си тръгнете с дрехите, които стилистите на notosgalleries са избрали за новата ви визия. Мултибранд магазнът е единственият у нас, в който можеш да намериш буквално всичко на едно място- от грима и козметиката, до страхотните нови колекции на избрани брандове, аксесоари, бельо и страхотни зимни спортни дрехи. А най-хубвото е, че в home департамента има

Играта стартира от днес и ще продължи до 7 декември. Ще изтеглим четиримата щастливци на 8-и декември и те ще имат възможността да се явят на 12-и, за да претърпят своята "Пълна промяна"!

Една двойка (семейна или просто влюбена), едно момиче и още едно момче ще получат шанс за пълна промяна в дните преди Рождество. Нови мигли, страхотен грим от професионалист и не на последно място - време за наслада на сетивата в уютната атмосфера на Flo cafe в Sofia Ring Mall - това е само малка част от емоцията, която ще ви донесе специалната "Пълна промяна" на notosgalleries тази зима.

Ето и замесените в специалната мисия "Пълна промяна":

Силвия Петрова, която ще направи погледът ви магнетичен

Силвия е позната от българския ефир с над 20 години стаж в продуцентска къща Супер Арт. Опитът й като помощник водещ, асистентка, стилист и гримьор я изгражда като ценител, познавач и създател на красота. От 4 години тя е посветила част от дейността си на миглопластиката (удължаване и сгъстяване на мигли), подарявайки на жените нов поглед към света. Така че момичета, възползвайте се от възможността да имате нов, магнетичен поглед в дните преди Коледа. Включихте ли се вече в нашата игра или още се чудите?

Коафьорът и тотален спец с ножицата - Мария Алексиадо

Искате да промените нещо във визията си? Това е вашият човек! Темпераментна, креативна и винаги с отлични идеи за нещо по-различно в излъчването, Мария ще се погрижи за прическите в мисия "Пълна промяна" на notosgalleries. Тя ще ви посъветва как да носите косата си, как да си вържете тюрбан с топъл шал през зимата и изобщо ще ви посъветва как да погледнете на прическата си по един по-различен начин.

Пофесионалните стилисти на notosgalleries

Стилистите на единствения по рода си у нас мултибранд магазин пък ще ви преведат през моднния оазис на notosgalleries за да ви помогнат да изберете перфектният аутфит за новия сезон. А след това ще можете да си тръгнете с дрехите и аксесоарите, които сте харесали! Не е ли страхотно?

Грим от професионален гримьор на Dior

Dior тази зима има наистина умикална грим колекция, а професионалните гримьори на марката ще направят визията ви наистина зашеметваща. Те ще ви въведат в красивия свят на цветовете, нюансите и текстурите и докато придават на новото ви аз истинско съвършенсто, ще ви дадат и съвети как да подчертаете най-красивата част от лицето си, така че да посрещнете Коледата с щипка шик и повече самочувствие.

Релакс с гледка към Витоша - Flo Cafe

И за да бъде удоволствието от новата ви визия наистина осезаемо, щастливците, претърпели "Пълна промяна", ще получат ваучер за консумация в страхотното Flo cafe с магнетична гледка към Витоша.

Всъщност, най-хубавото е, че в notosgalleries пълната промяна е възможна буквлно за нула време, заото в мултибранд магазина има наистна всичко :)

Аз вече мечтая за "Пълна промяна". А вие?