Автор
Пепа Попова - Пепита

Сър Антъни Хопкинс стана модел

Креативният директор на Loewe Джонатан Андерсон представи в социалните мрежи нова рекламна кампания на испанската модна къща, в която участва цяла плеяда звезди от света на модата, киното, музиката и изкуството.
Продуктите на марката са представени от Антъни Хопкинс и Джош О'Конър, актрисата Джеси Бъкли, модела Кая Гербер, художничката Линда Бенглис и певицата Хена.

View post on Instagram
 
View post on Instagram
 

Един от най-влиятелните модни фотографи в света Юрген Телер е отговорен за снимките, а стилистът Бенджамин Бруно се погрижи за визията на звездите.
Сър Антъни Хопкинс много умело влезе в ролята на модел и позира с новата чанта Anagram Studs T на марката, детайлизирана с логото на Loewe. Облечен с чифт страхотни пуловери – един класически Loewe и един игрив (покрит с пръскани понички), с панталони и класически маратонки Flow, осемдесет и четири годишният актьор изглежда напълно спокоен в ролята си на модна икона.

View post on Instagram
 

Не закъсняха и коментарите под публикацията на креативния директор Джонатан Андерсън, като голяма част от потребителите се позовават на цитати от най-смразяващия психопат в киното.

О, сенаторе, само още нещо… харесвам костюма ви“, написа модният редактор Александър Фюри, напомняйки ни репликата на Ханибал Лектър от „Мълчанието на агнетата“.


Има само един Антъни Хопкинс“, каза самият Андерсън, наслаждавайки се на резултата от фотосесията.

View post on Instagram