Природата се събуди от зимен сън по-рано от очакваното, което донякъде ни прави щастливи. Какво ти донякъде, направо кипим от енергия и възбуда, че топлите и слънчеви дни ни навестиха преждевременно и едва преполовили април можем да носим леки дрехи и цветни аксесоари.

Стилът върви ръка за ръка с красотата и с настъпването на пролетта имаме нужда от по-лека бяла козметика, по-свежи нюанси в грима и омайни аромати по кожата и косата.

Пролетта ни напомня, че домът ни също очаква своето свежо преобразяване. Нека посрещнем любимите си сезони в уютна и кокетна атмосфера, която би предразположила и най-мрачния, дъждовен ден.

Всичко, което изброихме, можем да получим на едно единствено място – без излишни и безкрайни разходки из магазините. Notosgalleries e истинско бижу в родната модна съкровищница.



Концепцията на този уникален 3-етажен магазин, намиращ се в София Ринг Мол, е да предлага различни категории продукти, които отговарят на високи стандарти за качество. Накратко - луксозни продукти на добри цени.



В унисон с пролетта, която предлага невиждано разнообразие от цветове и живот, в Notosgalleries ще намерим бижута, аксесоари, дамска, мъжка и детска мода, натурална и висококачествена козметика, а също и аксесоари за дома.



Представете си 6000 квадратни метра, пълни с красота и стил, представени от 300 световноизвестни марки. Голямото разнообразие включва както добре познати за България марки, така и ексклузивни брандове, които за първи път са представени на нашия пазар.

Ние, момичетата на Woman.bg, се впускаме в невиждан пролетно-летен шопинг, който ще споделяме с вас стъпка по стъпка. За да улесним задачата си, а именно пълно преобразяване на визията и дома, ще залагаме на тематично пазаруване, обединяващо се около конкретен цвят. Всяка седмица ще посвещаваме шопинга си на красив и жив цвят и чрез него ще ви представяме избора си на продукти – дрехи, обувки, бижута, парфюми, гримове и декорации за дома.

Очаквайте ни. Нека споделим това преживяване заедно!