Обичам пица. Даже не просто обичам. Обожавам пица. И да - всеки път, когато вляза в любимата ми пицария, се чувствам като Джулия Робъртс от "Яж, моли се и обичай". Да си поръчам любимото пеперони, за мен е нещо като личен женски ритуал срещу лошото настроение.


И докато доскоро мислех, че пицата е най-големият диетичен грях, който правя, се оказа, че от качествената пица не се дебелее. Ама изобщо. Килограмите и целулитът се появяват вследствие на консумацията на некачествени продукти, трансмазнини и консерванти. Затова когато се отдавам на любимото си изкушение, което често споделям с приятели - минавам през Domino's, взимам няколко кутии пица и похапвам на воля. Знам, че техните продукти са с доказан произход, качеството им е строго контролирано и не на последно място - никога, ама никога, не са ме разочаровали с вкуса си.

И докато приключваме поредната работна седмица, в редакцията на Woman.bg съвсем инстинктивно решаваме да се обадим на Domino's за няколко вкусни пици в края на деня. Хапваме ги и мечтаем за летни приключения, правим планове за излети, срещи с приятели и релаксиращи уикенди вкъщи пред телевизора.


Докато унищожавам последното парче пица, ми хрумва страхотна идея - защо не разкажем за нашите летни приключения с Нейно величество Царица Пица. Да! Вече имаме план! Стартираме един страхотен летен блог, в който ще можем да ви разкажем за всичките ни щури дни, за най-вкусните пици у нас, за магията на тестото, за качествената моцарела и за американската мечта, която се сбъдва в хиляди пицарии по света.

Момичета, да не огладняхте вече? Аз да - отивам до Domino's за една топла пица.