Чеснов хляб с песто и Castello Brie Creamy White

03 ноември 2021 | 13:00
31418
0
0

Представяме ви най-вкусната, лесна и бърза рецепта за ароматен и апетитен чеснов хляб. А когато прибавите към него и качествено сирене Бри, като Castello Brie Creamy White, вълшебството е гарантирано! Ето какви други продукти ще ви бъдат необходими и как да приготвите най-вкусния чеснов хляб:

Продукти за една порция

150 g Castello Бри
250 ml вода
15 g мая
400 g брашно
3 с.л. зехтин
15 g сол
5 скилидки чесън
5 с.л.зехтин
4 с.л.песто
листа пресен босилек



Приготовление:
1. Разтворете маята в хладка вода и добавете брашното. Разбъркайте и добавете солта и трите супени лъжици зехтин. Месете тестото 8-10 мин., докато стане хомогенно и еластично. Оставете го да почива около час.
2. Разделете тестото на две части и разточете всяка една от тях в овална форма. Счукайте и смачкайте добре скилидките чесън в хаванче, смесете с 5 супени лъжици зехтин и намажете сместа върху разточеното тесто. Разпределете отгоре парчета Castello Creamy White Cheese и печете във фурна на 275 градуса за около 8-10 мин.
3. Когато хлябът е изпечен, намажете го с пестото и поръсете със свежи листа босилек. 

(в материала има продуктово позициониране)

Woman.bg

Сайтът за истинската жена

Коментари

Добави Коментар