Само си представете: невероятно вкусно сирене, което се топи в устата в комбинация с ароматен див лук. О, да! Определено искаме точно това страхотно ястие за вечеря и ето как можем да си го приготвим:

Продукти за 4 порции:
2 бр. Castelo Ring Cream Cheese с див лук
1 връзка див лук (или които и да са ваши любими билки)
500 мл. зехтин
2 скилидки чесън
1 чили
2 бр. дафинов лист
Черен пипер

Приготовление:
В красив буркан се налива зехтина и се добавя се чилито, нарязано на ситно.
Всеки ринг крем сирене се разделя на 8 равни части и от всяка част се оформя топче с помощта на навлажнени длани. Топчетата се овалват в наситнените билки и се пускат в буркана със зехтина. Накрая се добавят всички останали билки, чесъна и подправките.
Бурканът се затваря и се оставя да престои най-малко 1 ден за да може сиренето да абсорбира всички вкусове и аромати.
Маринованите топчета са прекрасни, поднесени с хубав хляб или върху салата/

(в материала има продуктово позициониране)