Автор
Цвета Герчева

Тук съм, нося една специална кутия сирене и бутилка вино, ще отвориш ли?

Работа, семейство, списък със задачи в телефона, списък с проекти в офиса и десетки планове в графата "Когато имам време... ми се иска да отидем до гръцки остров през зимата". Дали обаче имаш време да се фокусираш върху щастието си, колко струва една вечер, прекарана с приятели и защо толкова често си казваме "Това ще го оставим за друг път"? Въпрос, който аз самата често си задавам напоследък, убедена в теорията, че животът трябва да се живее качествено. С наслада. С желание да вземаш решения и даже и да те е страх, че ще се провалиш, да ги следваш докрай.

В тая топла, златна есен например, новият урок, който искам да се науча да ми се случва в живота се казва: "Намери повече време за любимите хора". Понякога губим приятели, просто защото си променяме средата, интересите, разбиранията или пък града, в който живеем. Друг път губим себе си, а приятелите ни се опитват да ни върнат пак там, където ни е мястото. А често имаме най-готините хора на света в живота си и просто си казваме - ще се видим другия месец, този имам много задачи в офиса и е лудница.

Защо ви пиша този материал ли - за да ви мотивирам. Никога повече не правете така. Отделяйте време на любимите хора, обичайте се и бъдете заедно.

Прави се така: Минете през магазина след работа, вземете нещо вкусно за хапване и бутилка вино и... просто звъннете на тези приятели, за които все нямате време напоследък. В момента във "Фантастико" имат страхотна кутия сирена на Castello на доста добра цена.

Селекцията е на ниво, а ако имате един такъв Special selection box под ръка - всяка врата е отворена за вас.

Някак да занесеш кутия шоколадови бонбони вече не е модерно. Но пък бутилка вино и селекция сирена е доста приятна изненада за вечерта. Общо взето - пристигаш с вечеря. В моя случай - приемам кутията сирена като нещо средно между букет и бонбони. Минавам да сложат една панделка, за да има щипка празничност и се обаждам на любимите приятели. Не съм ги виждала от 3 месеца.

"Тук съм, нося една специална кутия сирене и вино, ще отвориш ли?". В момента в който се чувам да казвам това, вече знам - чака ме един страхотен късен следобед, който ще премине в дълга вечер, вероятно ще изпием цялата бутилка вино и още по-вероятно - ще хапнем сирената и ще си говорим за живота, такъв какъвто е. Прекрасен.

Честно казано, кутията селекция сирена на Castello е откритието на сезона. Много ми харесва, че е бърз и вкусен подарък. А и подборът е на ниво: любимото ми синьо сирене, прясно Castello с ананас и папая и печени бадеми (ммм, божествено е) и бри натюр. Последното е много, много добро и няма нищо общо с обикновеното бри, което често можете да намерите по магазините у нас - много фина кремообразна текстура и вкус, който радва сетивата ви: ако не сте го пробвали досега - задължително е за есен 2021-ва.

И не забравяйте: в рецептата за качествен живот този сезон трябва да сложите някои важни съставки. На първо място - време за любимите хора. на второ - добра идея как да ги изненадате (може с кутия сирена). На трето място - обещайте си, че повече никога няма да отлагате щастливия живот за другия месец, когато сте по-свободни. Последното е най-трудната част от рецептата, знам. Обаче - един път като включите всички съставки, резултатът е... ами... изживейте го. Заслужава си всяка секунда.

(в материала има продуктово позициониране)