Автор
Ева Лъчезарова

Номинации за „Пълна промяна на годината”

Досега сякаш отказвахме да признаем, че 2009-та е към края си. Разбира се, това се дължеше на хубавото време, което ни изненада доста. След като обаче чухме прогнозата за сняг, решихме най-после да представим номинациите си за 2009 г., които бяхме запланували още през октомври.

Първата категория, която ще ви представим, е „Пълна промяна на годината".

В нея сме подбрали както личности, които са променили доста външния си вид, така и такива, които са сменили имиджа си в обществото като цяло.

Алекс Раева - Алекс отслабна с цели 17 кг., за съжаление, не от добро. Тя твърди, че рецептата й за смъкване на теглото е "тормоз, низ от предателства, включващи дори физическо насилие." В момента тя мисли да се отдаде на дайвинга и да замине далеч от България.

Вики от Мастило - Виктория Терзийска вече не е романтичната мацка "с кафеви очи". Тя пропя на английски, а новата визия на певицата е с една идея по-хард от досегашното й амплоа. Интервю с Вики можете да прочетете тук.

Галя се превърна в Galia - за новия си музикален проект „3 минути до шоу" изпълнителката ни показа новия си имидж, дело на самата нея и на стилистката Джина Шеовска.

Азис - през август Азис реши да остави Василка в забвение и да се представи по съвсем различен начин в шоуто си - като Васко - хетеросексуален, журналист, актьор, изпълнител и импровизатор.

Гала - Освен промяна в студиото на „На кафе", Гала промени и мнението за себе си. Тя даде откровено интервю за Диана Любенова, в което сподели интимни тайни от личния си живот. Водещата захвърли скучноватите и болнави кърпи от времето на „Имаш поща", когато жълтата преса изписа какво ли не за брака й. В средата на септември тя потвърди публичната тайна, че се е развела и че в живота й има нова любов.

Боби Турбото - съвсем наскоро, по време на танцувалното риалити VIP Dance, Боби Турбото се превърна в Борислав Захариев. Актьорът показа, че има и сериозна страна и подобно на Азис преди време спечели много нови почитатели.

Юлиана Дончева - в момента е в процес на развод със съпруга си Горан, с когото живя цели 20 години. Тя признава, че с времето и заради многобройните си ангажименти, с мъжа й се отчуждили и в крайна сметка решили да се разделят. Двойката има 14-годишен син Йоан Дако. Новият мъж в живота й е по-младият от нея Станислав Недков. Станислав е европейски шампион по жиу-жицу. Спортистът е и сред най-популярните българи в Япония.