Четете, забавлявайте се и си водете записки:

- Изследване сочи, че фаловете с презервативи се получават най-често поради надценяване на мъжкия размер (и съответно изхлузване) или подценяване (и късане). По-реална самооценка, много молим!

- В Уганда много млади жени масажират срамните си устни със смес от билки, за да ги удължат, защото вярват, че това ги прави по-привлекателни за мъжете.

- Според едно проучване мъжете, които носят боксерки от полиестер, стават временно стерилни, най-вероятно в резултат на прекалено високата температура и статичното електричество, на които са изложени тестисите.

Изводът може да бъде само един: Долу полиестерните гащи!

- Френският термин за срамните въшки е поетичното papillons d’amour, тоест “пеперуди на любовта”. Пази, Боже!

- Изследвания с ултразвук показват, че мъжките зародиши са в състояние да получат ерекция още по време на последните три месеца от бременността.

- Невероятно, но факт: един процент от жените са способни да достигнат оргазъм единствено от стимулация на гърдите.

- В Древна Гърция мъжката изневяра понякога се наказвала с премахване на гениталното окосмяване и пъхане на голяма ряпа в ануса.

Без коментар. И все пак, защо точно ряпа?

- Малко уроци по биология: оргазмът активира парасимпатиковия дял на вегетативната нервна система, който контролира телесните функции за почивка и храносмилане, затова болшинството от мъжете заспиват след секс, независимо колко усилия полагат да не го правят.

- Хомосексуално поведение се регистрира и при морските кончета, овцете, орангутаните и други животински видове, гласи цитат от научна публикация.

Пак там се казва, че през 2003-та двойка мъжки пингвини от зоологическа градина, които “ходели” от години, отгледали заедно бебе-пингвинче. А откъде са го домъкнали си остава тайна…

- Най-възбуждащият аромат за мъжете е комбинация от лавандула и печена тиква, според Фондацията за проучване и лечение с миризма и вкус в Чикаго.

- В Древен Рим по време на първата брачна нощ някои младоженки сядали в скута на статуя на фалическия бог Mutunus Tutunus, изобразяван с ерекция. Ама, веселба е била в тоя Древен Рим, а?

Очаквайте продължение.

Източник: news24.bg