Лифтинг кремове са създадени, за да се грижат за кожата и по-скоро, за да се опитат максимално да запазят младостта й.

Те изглаждат неравностите, предотвратяват преждевременното стареене, възстановяват хидролипидната бариера, освежават и премахват следите от умората.

Лифтинг кремовете бързо проникват във вътрешността и въздействат на дълбоките слоеве на кожата, стимулирайки процеса на обновяване и регенерация на клетките.

Начин на употреба

Много жени правят грешката да се пристрастят към лифтинговата козметика.

След като веднъж са почувствали ефекта върху бръчките и цялостното състояние на кожата, започват да използват лифтинг кремове ежедневно.

Правилната употреба на този вид козметика е на ежедневни процедури в продължение на един месец с почивка месец-два след това.

Целта на лифтинговите кремове е да се наситят вътрешните клетки с хранителни вещества и влага, а после да се даде на кожата възможност самостоятелно, без външни въздействия, да задържи и влагата, и витамините.

При постоянно прилагане на силнодействащи кремове кожата привиква към всекидневния допинг.

Не забравяйте, че лифтинг кремовете се отнасят към средствата с 8-часово действие и затова е препоръчително да се ползват като нощни кремове.

Нанасяйте го върху изрядно почистена кожа, само веднъж на ден, а през останалото време можете спокойно да използвате други подхранващи и овлажняващи кремове.

Кой и кога може да използва лифтинг козметика

Препоръчително е жени след 30-те, със силно изразени пори и видими ранни бръчки, да започнат да прилагат лифтинг процедури.

По-млади момичета е редно да се въздържат.

За да изберете най-подходящия крем за вашата кожа, задължително пробвайте тестери на различни марки козметика. Всяка кожа реагира индивидуално.

Ако усетите, че 20 минути след нанасяне кожата на лицето ви е попила крема и не я чувствате суха и рздразнена, значи сте намерили своя крем.