Ето и следващите звездни изненади, напиращи да изврхъкнат от дрешниците им и да ни залеят с блясъка и разнообразието си.

Ева Лонгория

Огромното пространство, в което Ева държи всичките си женски глезотии е издържано в изцяло дървен стил, което го прави безумно уютно.

Тук тя прилежно прибира своите официални рокли, ежедневни дрехи, секси бельо, многобройни чифтове обувки и любимата си розова чанта от крокодилска кожа.

Малката брюнетка признава, че има най-голяма слабост към дънките си, чифт твърде високи и неудобни обувки на Christian Louboutin и всичките й UGG ботушки.

Ники Хилтън

По-малката сестра на Парис Хилтън е далеч по-затворената и не-лигава от двете.

Въпреки това, Ники също има афинитет към скъпите дрехи и високите обувки, а освен това е и дизайнер.

В своя двустаен дрешник тя събира огромна колекция от котюр дрехи и ужасно много обувки, които за нейно щастие никога не са били подносвани от приятелките й. Причината е във внушителния размер на крака й.

Хилтън притежава над 200 модела чанти и специален подарък от дизайнера Роберто Кавали:

„Бях в Милано, където празнувах рождения си ден. Той ми каза да си избера каквото искам от шоурума му и аз избрах една малка блестяща рокля на пеперуди".

Марая Кери

Ето я и рекордьорката в категорията ни. Марая притежава огромен апартамент-гардероб, в който всяка стая приютява дрехи от различен вид.

Разбира се, има си помещение, предназначено само за колекцията й обувки.

„Имам над 1000 чифта, но повечето дори не съм ги обувала", признава Мими.

Но върхът на сладоледа е изказването й, че „много малко жени имат правото да стъпват тук. А ако някой някога успее да купи този апартамент, то тя трябва да е истинска Дива!".