Почти всяко момиче още от дете мечтае за приказна сватба. Пробва булчинския воал на майка си, разглежда снимките в семейния албум и си представя булчинската си рокля.

През изтеклата година много звезди превърнаха мечтаната си сватба в реалност.

Ето и някои от тях:

Мила Йовович и Пол Андерсън

През август се състоя една от най-дългоочакваните сватби на годината - Мила Йовович най-сетне каза "Да" на своя любим - режисьора Пол Андерсън. По думите на очевидци сватбата е била "задушевна и трогателна". Къщата била декорирана с цветя, Мила носела рокля, направена по неин дизайн, а гостите цяла нощ пеели и танцували, дори и на украински песни.

Чанинг Тейтъм и Джена Дюен

Много женски сърца бяха разбити, когато Чанинг Тейтъм съобщи, че смята да се ожени за приятелката си - актрисата Джена Дюен. Сватбата се проведе в романтична обстановка - сред природата, с върби и лебеди за фон. Пламналата на снимачната площадка любов се превърна в реалност, докато самата сватба заслужаваше да бъде показана на големия екран.

Фърги и Джош Дюамел

Вече и Фърги, момичето с трудна съдба, се задоми. Красивата певица се омъжи за Джош Дюамел в началото на тази година. За да подчертае белотата на булчинската си рокля, Фърги помоли всичките си приятелки да дойдат на сватбата с черни тоалети. Това изглеждаше, сякаш те са в траур по изгубената й свобода. Докато самата булка беше много щастлива и тайничко поглеждаше към пръстена си с четирикаратов диамант.

Иванка Тръмп и Джаред Кушнер

Иванка Тръмп се омъжи за издателя Джаред Кушнер и превърна сватбата си в същински парад на разхищението. Както се очаква от една богата наследница, церемонията включваше всички елементи на разкоша - и рокля от Vera Wang, и 500 гости, и тържествена вечеря в Националния голф-клуб.

Кендра Уилкинсън и Ханк Баскет

Бившата приятелка на основателя на Playboy Кендра Уилкинсън заряза Хю и се хвърли право в прегръдките на футболиста Ханк Баскет. И представете си, сватбата се проведе в имението на изоставения любим. Впрочем, булката беше бременна. Без това да й попречи да превърне сватбата си в приказка.