Пищните модели стават все по-популярни и гордо пристъпват в обетованата земя на слабите грации в модата.

Това поне заяви новият брой на канадския "ELLE" за идния януари.

В него се появява изключително нежна и красива фотосесия на една от разпознаваемите пухкавелки в модния бизнес - Кристъл Рен.

Тя е и най-скъпоплатеният „plus-size" модел в света, работи с Dolce & Gabbana и е голямата любимка на Жан Пол Готие.

В миналото красивата Кристъл далеч не е била толкова закръгленка. Днешните й форми са извоювана победа над коварната анорексия, с която тя се бори в продължение на години.

След като осъзнава, че трябва престане да се самоубива в името на работата си, Кристъл събира смелост да се храни и да се бъде снизходителна към недостатъците на тялото си.

В момента тя тежи 82 килограма, изглежда превъзходно, знае как да подчертае красвите си извивки с помощна на подходящите дрехи и от няколко години е щастливо омъжена.

Фотосесията, която Кристъл заснема за списанието е под надслов „Ring The New Year With High Glamour Frills, Feathers, Sequins And Dazzling Diamonds" („Отбележете новата година с високи очарователни яки, пера, пайети и заслепяващи диаманти").

Рен изглежда превъзходно в дрехите на Yves Saint Laurent, Chanel, Robert Rodriguez, Hermes и Kate Spade. А обувките й са дело на Manolo Blahnik.

Празничното в снимките е осезаемо, а блясъкът на жената натрапчив. Изкуствени мигли, изписани очи, огромни бижута, ретро прическа и високо самочувствие.