Днес разкошната Ева Лонгория Паркър навършва 35, но никой няма да отрече, че изглежда прекрасно.

Актрисата, която от 2007-ма е омъжена за баскетболиста Тони Паркър, винаги е успявала да поддържа добрата си форма, запазвайки заедно с това и женственото си излъчване.

Миналото лято тя и съпругът й направиха голяма европейска обиколка с яхта, а Ева изглеждаше впечатляващо с всеки от 28-те си чифта бански, с които беше поела на това пътуване.

Ето и нейните тайни:

Диетата

Госпожа Паркър неведнъж е споделяла в свои интервюта, че ключов за нея е балансът в храненето.

Една от галвните героини в сериала „Отчаяни съпруги“ твърди, че внимава какво похапва, но не се лишава от парче пица или богата порция паста. Единственото, което не обича, са мазните сандвичи, обилно поляти със сос и газирани напитки.

Тя споделя, че не е привърженик на строгите диети и само като тийнейджърка е правила такива експерименти със себе си.

Сега набляга на здравословната комбинация от протеин и мазнини, гарнирани с умерено количество въглехидрати.

Започва деня си с бързоусвояеми белтъчини като тези в белтъците и не пропуска сутрешната си порция фибри. Обича плодове и зеленчуци и се старае те винаги да присъстват в ежедневното й меню.

От време на време превключва на диетата на 5-те фактора, но основната й стратегия за контрол върху теглото е редовният спорт.

Тренировката

Физическите занимания не са най-лесното нещо на света, тъй като Ева пътува доста често и това нарушава ритъма й във фитнеса.

Актрисата, която е и бивш инструктор по аеробика, обаче е работила с двама персонални треньори – Патрик Мърфи от ЕлЕй, който е известен сред звездите, и атлетичната Аймет Виктория, която сравнително отскоро помага на Лонгория.

Актрисата обича да кара колело, когато има свободно време, но иначе тренира поне 3 пъти седмично с тежести, а през останалото време се занимава с кикбокс.

За да се отпусне, тя посещава и часове по йога.