Тази пролет ще бъдем супер. Ама, не, не просто ей така супер, а много супер, като героите със специални сили.

Нали знаете, онези с дългите плащове, които долитат отнякъде и спасяват положението, когато е най-напечено.

Е, точно това ни предлагат от Ham&Eggs с новата си пролетна колекция, наречена „Аз съм Супер“.

Желанието на модния лейбъл с вкусно име е да вдъхне повече смелост и свобода на клиентите си през топлия сезон и да предизвика дързостта им да бъдат себе си със самочувствие.

Колекцията ще бъде представена този четвъртък, на 18 март, от 19.00 часа в магазин „Чайка“ на Раковски 122, а ние вече нямаме търпение да я видим.

Създателите й обещават удобни модели и свободни силуети, подходящи за градското пространство.

Това обаче съвсем не значи, че не можете да отидете с тях на работа, на среща или пък просто да продължите деня си в някой уютен бар с приятели. Напротив - Ham&Eggs претендират да сте супер навсякъде и по всяко време.

Любимите им цветове за сезона са суперменските синьо, жълто, резеда, но и класическите сиво, черно и бяло, които прекрасно допълват палитрата.

Най-забавни ни се струват щампите – графични импровизации на тема супергерои, допълнени с водопад от…плодове. Ноооо, това ще бъде изненада – ще видите всичко във видео, веднага след представянето на дрехите.

Добрата новина е, че не само мацките ще бъдат надарени със свръхестествени модни сили, но и момчетата(по дух) ще могат да се възползват от същото - Ham&Eggs са помислили и за тях.

Бижутата, които допълват колекцията, са отново на Калина Чанкова. Тя за пореден път обещава метални аксесоари, изрязани с най-модерен лазер в същия супер контекст.

Детайлите очаквайте скоро. Или както се казва: To be continued…