Вече нямаме търпение на открием официално старта на любимия ни сезон – пролетта.

Честно казано, бихме искали вече да е поне 15 градуса, но това изобщо няма да се случи ей така, с едно изщракване с пръсти.

Точно затова търсим вдъхновение навсякъде, а от Nivea се грижат да го получаваме още преди окончателния край на зимата.

Става дума за последното попълнение в серията им за баня – освежаващ душ-гел с плодов аромат.

Заедно с вече любимите ни продукти с аромат на водна лилия и лимонова трева, вече ще можем да се глезим и със сладък пъпеш.

Sunny Melon & Oil е именно с неустоимо ухание на меден пъпеш – приказен летен полъх, който ще ви вдъхновява всеки ден.

Формулата му е обогатена със слънчогледови масла, които предпазват деликатния pH-баланс на кожата, дори и при редовно вземане на душ.

Новото предложение на Nivea не само ще ви изкуши да увеличите престоя си под душа, но и свежото настроение, което създава, ще остане с вас през целия ден. Дори и „женският месец“ навън да се развихри зловещо...

По-интересен обаче е крем-душ-гелът Double Effect Shower & Shave, който едновременно измива и дава възможност да премахнете нежеланите косъмчета без употреба на допълнителен крем за бръснене.

Идеята на Nivea е да ви улесни отново с продукт, обогатен с масло от авокадо, който не само пести време и козметика, но освежава и оставя кожата копринено мека.

Препоръчителната цена на всеки от продуктите от серията душ-гелове, включително и новите предложения, е 4.39 за разфасовка от 250 милилитра.