За съжаление поредният слух за изневери и лъжи в света на известните също се оказа верен.

Както писахме онзи ден, съпругът на актрисата Сандра Бълок – Джеси Джеймс е имал 11 месечна връзка зад гърба й.

Сандра напусна общия им дом в Калифорния и отмени предстоящата премиера на The Blind Side в Лондон.

Коя е жената, с която Джеси е заменил Сандра? Отговорът е – модел с дори повече татуировки от тези на бившата му съпруга, която е порно актриса.

По-рано този месец Сандра спечели най-голямата награда в киното – Оскар. По време на речта си тя благодари на любящия си съпруг, а в очите й се появиха и сълзи.

Актрисата имаше поредица от неуспешни връзки преди да се запознае с Джеймс. Двамата се срещнали в шоуто на моториста Monster Garage, след като Сандра завела племенника си, който му бил голям фен, да го гледа.

Ето и подробности около изневярата на моторджията. Татуираната моделка Мишел Магий се свързала с Джеси чрез Фейсбук като се надявала той да й даде работа в компанията му West Coast Choppers. Той обаче проявил „по-сериозен” интерес към нея и започнал да я моли да се срещнат, като я уверил, че с бракът му е свършено.

Мишел Магий

„Мисля, че двамата с него имаме много повече общо, отколкото той и Сандра. Аз обожавам моторите, мисля че той просто се чувстваше самотен” – споделя Мишел в интервю.

Тя разкрива и други „интересни” факти - Джеси я запознал с 5-годишната си дъщеричка Съни от предишния си брак и Магий твърди, че двете имат силна връзка помежду си. Сандра Бълок, заедно с Джеймс, се бори за попечителството над малкото момиченце, след като майка му беше хврълена в затвора за неплатени данъци. От известно време именно актрисата се грижеше за Съни.

Освен това Мишел и Джеси гледали появата на Сандра Бълок по време на наградите на MTV миналия май, докато били заедно в леглото.

Въпреки че двамата се срещали тайно в офиса на Джеймс, Мишел твърди, че не е знаела, че той все още е женен докато не срещнали общи приятели в студио за татуси.

В момента в американската преса една от най-обсъжданите личности е именно Мишел Магий. Според съдебните документи, подадени от бившия й супруг ,за попечителство над дъщеричката им се твърди, че тя страда от раздвоение на личността и че употребява кокаин. Освен това Мишел се славела с расистките си наклонности и дори имала ковчези в хола си.

Междувременно Джеси Джеймс заяви, че не всичко, в което го обвиняват е вярно, но признава че е направил някои грешки. Моторджията се извини на Сандра Бълок и сподели, че искрено съжалява за болката и унижението, които е причинил на нея и семейството им.