Вече ви представихме българските звезди, които станаха майки през тази година.

Днес поглеждаме отвъд нашите граници и ви представяме световноизвестните нови мами.

Интересното в случая е, че цели 4 от красавиците на Виктория Сикрет се сдобиха с наследници.

Жизел Бюндхен

Все още няма снимки на бебенцето на Жизел Бюндхен и Том Брейди, но като гледаме родителите, малкият Бенджамин вероятно ще се окаже голям сладур. Той се роди на 8-ми декември.

Никол Ричи

Никол Ричи и Бенджамин Мадън увеличиха семейството си с още един член. Никол роди първия им син, който кръстиха със странното име Спароу Джеймс Миднайт. Щастливата майка сподели пред медиите, че почти 2-годишната им дъщеря Харлоу е много добра кака.

Дженифър Гарнър

Дженифър Гарнър и съпругът й Бен Афлек, пък се сдобиха с още едно момиченце. То се роди на 6-ти януари и се казва Серафина Роуз Елизабет. Гарнър сподели, че 3-годишната им дъщеря Вайълит е избрала името за по-малката си сестричка.

Сара Джесика Паркър

Сара Джесика Паркър и съпругът й Матю Бродерик се сдобиха с близнаци през тази година. Те бяха родени от сурогатна майка. Марион и Табита се появиха на бял свят на 22 юни. Оттогава насам Сара споделя, че излизането на цялото семейство от вкъщи се е превърнало във „военна операция".

Дженифър Хъдсън

През миналата година Дженифър Хъдсън беше сполетяна от невероятна трагедия - майката, братът и племенника на певицата бяха убити, вероятно от приятеля на сестрата на Хъдсън. Тази година беше по-благосклонна към нея и тя се сдоби със син. Баща на бебето е адвокатът Дейвид Отунга, а мъникът е кръстен на него и се казва Дейвид Отунга младши.

Катрин Хейгъл

Кралицата на романтичните комедии Катрин Хейгъл и съпругът й Джош Кели осиновиха 10-месечната Нейли. Тя е родена в Южна Корея и е от децата с т. нар. „специални нужди". Близък до семейството съобщи за медиите, че Катрин й съпругът й Джош за страшно развълнувани, че ще имат дете в живота си, независимо от това какви ще бъдат предизвикателствата по отглеждането му.

Сара Мишел Гелър

Сара Мишел Гелър и съпругът й Фреди Принс се сдобиха с първата си рожба през септември. Сара дари половинката си с дъщеричка, която кръстиха Шарлът Грейс.

Хайди Клум

Хайди Клум и Сийл се сдобиха с четвърто дете през тази година, то е момиченце и се казва Лу. Хайди роди през октомври и само месец по-късно се появи на подиума в бельо на „Виктория Сикрет" в повече от завидна форма. Щастливите родители обявиха, че четири деца са им достатъчни и не планират нови попълнения в семейството си за в бъдеще. Хайди има и дъщеричка от връзката си с Флавио Бриаторе.

Елин Нордегрен

Тайгър Уудс и съпругата му Елин Нордегрен се сдобиха със второто си дете - момченце на име Чарли през февруари тази година. Само няколко месеца преди в пресата да се появят скандалните разкрития за изневерите на най-добрия голф играч в света. Двамата имат и дъщеричка на име Сам.

Адриана Лима

Третата от четирите нови мами от „Виктория Сикрет" е Адриана Лима. Супермоделът роди момиченце на 15 ноември тази година. Заедно със съпруга си, сърбинът Марко Ярич, кръстиха бебето Валентина.

Каролина Куркова

Каролина Куркова роди на 29 октомври. Момченцето се казва Тобин Джак и е плод на любовта между супермодела и съпруга й Арчи Друри. Сигурни сме, че съвсем скоро и тя ще се завърне на модния подиум.