Автор
Ева Лъчезарова

Коя е най-готината нова двойка на 2009 г.?

Звездите обичат да обичат звезди. Винаги е било така и 2009 г. не беше изключение. През тази година се появиха много нови звездни двойки.

Подбрахме някои от тях и днес ви питаме, кои влюбени гълъбчета ви допадат най-много.

Фрейда Пинто и Дев Пател

Дълго време екранната двойка от „Беднякът милионер" се опитваше да скрие връзката си в реалния живот. Двамата се запознали по време на снимките на филма, който ги направи известни. Интересен е фактът, че Фрейда е с 5 г. по-голяма от Дев.

Рене Зелуегер и Брадли Купър

Двамата също се срещат по време на снимките на общ проект. Филмът се казва Case 39, още няма много информация за сюжета му, но това което знаем е, че ще е трилър. Рене и Брадли не са говорили официално за връзката си, но според клюките нещата между тях се задълбочават - двамата си търсели общ дом и прекараха Коледа при семейството на Купър.

Робърт Патисън и Кристен Стюарт

Звездите продължават да отричат връзката си, въпреки че на няколко пъти бяха заснети в интимни пози. Това, което със сигурност знаем е, че двамата не са излизали заедно миналата година, а през тази се превърнаха в една от най-обсъжданите двойки.

Джордж Клуни и Елизабета Каналис

Един от най-желаните ергени в света - Джордж Клуни определено си пада по брюнетки. Клуни видял за пръв път Елизабета Каналис през това лято в Рим, но според слуховете я е харесвал от години. Напоследък двамата прекарват времето си в дома на актьора в Комо, където си хапват домашно приготвени ястия, плават с яхти и се возят на мотора на Клуни. Освен това Елизабета придружи възлюбения си на всички негови премиери през този сезон.

Кейти Пери и Ръсел Бранд

Откакто медиите засякоха комика Ръсел Бранд да се натиска с Кейти Пери, след видео наградите на MTV тази година, той непрекъснато говори са нея. Бившият плейбой е хлътнал до уши и въпреки че е само от няколко месеца с любимата си, вече мисли за брак и деца.

Лиан Раймс и Еди Кибриан

Началото на връзката между двамата определено не тръгна по вода. Лиан и Еди зарязаха съпрузите си, за да бъдат заедно и бяха разкъсани от медиите. Новината за връзката им гръмна тази пролет. Двамата се запознаха по време на снимките на филма Northern Lights.

Дженифър Лав Хюит и Джейми Кенеди

Само няколко седмици след като развали годежа си с Рос Маккол, Дженифър беше засечена да интимничи с Джейми Кенеди. Двамата участват заедно в сериала „Шепот от отвъдното". Намеренията на Джен определено са сериозни, според слуховете тя държала на годеж, докато Джейми споделил, че му трябва още време, за да се реши на тази стъпка.

Мел Гибсън и Оксана Григориева

Годината определено беше натоварена за суперактьора Мел Гибсън. Той се разведе със съпругата си Робин Гибсън през април. Двамата бяха женени цели 29 години. Актьорът обяви връзката си с руската оперна певица Оксана Григориева, която му роди дъщеря през октомври. Това е 8-то дете на Мел Гибсън.

Кание Уест и Амбър Роуз

Кание започна да се появява в публичното пространство, заедно с бившата стриптизьорка Амбър Роуз, през февруари тази година. Смело можем да кажем, че това я направи супер известна. Тя стана един от най-желаните гости на модни ревюта, непрекъснато е преследвана от папараци, а блогърите в Интернет се избиват да коментират екстравагантния й стил.

Мадона и Хесус Лус

След като се разведе с Гай Ричи през изминалата година, Мадона реши да се утеши с 23-годишния модел Хесус Лус. Двамата позираха за сп. "W" и оттогава са неразделни: пътуваха до родната на Хесус Бразилия и са редовни посетители на Кабала мероприятия.

Бритни Спиърс и Джейсън Травик

Според слуховете, Бритни си е падала по агента си Джейсън Травик от доста отдавна. Двамата, обаче започнаха връзка едва през пролетта на тази година. Семейството на звездата силно одобрява новата й връзка. И противно на твърденията двамата не са сгодени.