Ароматът на мандарини, на тиквеник с канела и орехи и на греяно вино започва съвсем да ни влудява вече - нека Коледата започне сега!

Ако и вие смятате да прекарате празничната 10-дневка в столицата, ние се наемаме да бъдем вашето Коледно влакче, но не на ужасите, а на партитата.

В последния момент ще пообиколим из най-горещите точки на София, които ще се нажежат до червено от танци, готина музика и приятни хора, за да можете и вие да планирате по-добре забавното си разписание.

Първата ни спирка е един чисто нов и много специален бар, който ще съществува само около еуфоричния край на годината.

Puket бар се намира в Склада, на ул. „Г. Бенковски" 11, и прави сериозна заявка за интересно място с предварително обявените си тематични вечери.

Отваря врати довечера, а ние ще проверим на място дали обещанията за уникална атмосфера и качествено обслужване са надлежно спазени.

Любимото ни радио Nova ще забие парти-пирон в нашата програма навръх Коледа.

Следват диско-вечер, вдъхновение от Париж в неделя, джаз-сешън в началото на седмицата, суши-парти и чил-аут изненада в навечерието на финалната забава, която пък ще посрещне Нова година с приятен ди джей сет на симпатягите от back2back.

Нас ще ни познаете по пърхането с изкуствени мигли (последното ни грим-увлечение) и по малките черни рокли с пайети.

Продължаваме с обичайните заподозрени клубове - Ескейп и Ялта, където също няма да седят тихо и със скръстени ръце.

На Коледа в Ескейп са испанците Simon & Shaker - посланици на уникалния иберийски саунд, който сам кара краката да се движат ритмично.

В Новогодишната нощ пък ще се намеси Stephan K - един от най-популярните американски ди джеи, известен със сексапилното си звучене и майсторските си ремикси.

Празниците в Ялта започват още тази вечер с последното издание на Camp Sessions за годината.

Сладурите Emil Prize, Kickon и Bruhu смятат да ни припомнят всички любими парчета с мирис на море от изминалата година.

Същият екип ще се пренесе в Новогодишната нощ зад пулта на Life House.

Ялта пък ще бъде тотално преобразен за Рождество и ще се превърне в уютен дом, но не на традиционния герой Дядо Коледа, а на неговите любими елени.

За музиката ще се грижи Juan Alvares, а Liubo Ursiny ще продължи с Коледното афтърпарти на следващия ден.

Нова година ще бъде абсолютно изненадваща за гостите на клуба, тъй като подробностите около партито се пазят в пълна тайна.

Няма никава информация нито за госта зад пулта, нито за украсата, така че... очаквайте продължение.

Следващата ни спирка е за последния уикенд на 2009-а, който определено ще мине под ретро надслов, защото се задава втората колаборация между Програмата и 38 (на 26-и декември), а темата отново е Old School.

Този път събитието е в Toba&Co, а дрескодът е все същият - вадете старите дрехи и се наметнете с плътна пелерина от добро настроение.

В Новогодишната нощ имате още няколко възможни спирки.

Във Florimont EXPO са Play Garo & Bogdana Mitova (вокали на живо), Павел Петров и Методи Христов.

Те обаче само ще нажежат публиката преди появата на най-специалния гост за вечерта - Tony Boogs от Амстердам.

По същото време Renesanz и H.M.S.U. за трета поредна година обединяват сили за незабравимо посрещане на новогодишната вечер, което отново ще бъде в парти център „4 КМ".

3 зали с различни стилове музика няма да оставят нито един посетител да скучае в празничната нощ.

За минимал залата е поканен холандецът Koen Groeneveld, дръм енд бейс ще свирят Silent Witness и Donny от Англия.

Гост в техно залата пък ще бъде немският диджей и продуцент Bazz Dee, а през останалото време ще миксират 18 български диджеи, сред които DeepJak, Gabriel, Birben, Darktechnik, Metalix, Headbanger, Konspirator и др.

Е, добре, последната спирка в празничната ви програма сами ще изберете, ние само се постарахме да направим гъсто разписание с разнообразни парти-спирки.