След официалното закриване на новогодишните празници единствената утеха остават снимките, клипчетата и спомените.

Е, някои сигурно нямат честта да запазят в мислите си поне една случка от преди 12 часа на 31-ви декември, но в такива сюблимни моменти и това е позволено.

При звездите обаче, няма скрито покрито, а и те добре знаят как да не изпадат в непристойни състояния, когато цял рояк папараци не празнуват, ами дебнат „плячката си".

Ето, например, голямото пеещо чудо, Марая Кери, изнесе празничен концерт на Медисън Скуеър Гардънс и за пореден път, ни в клин, ни в ръкав, се изказа пред публиката:

„Казват, че съм Дива, ами може ли тогава сега да се държа като такава?", беше най-умното нещо, което успя да каже.

Другата голяма Дива на Нова Година беше Дженифър Лопез, която пя на Таймс Скуеър, облечена в цяло телесно трико, покрито с блестяш тюл.

За феновете на латината Новата Година настъпи още в момента, в който Лопез се завъртя с гръб към публиката и остави вазгласите и аплодисментите да възпеят задните й части.

Риана също се разписа с концерт, само че успя да зарадва феновете си в емирството Абу Даби. Тя събра над 10,000 човека публика, а билет за шоуто се продаваше за 100 долара.

Къде се е чуло и видяло събитие, засягащо множество хора, и на него да не присъства и Лейди Гага? Тя изкара спиращ дъха мини концерт в Маями, а след това продължи да празнува с "прерязан" врат и изцапана с кръв.

Ето и още малко снимки на звезди и тяхната новогодишна нощ.

Кристина Агилера

Линдзи Лоан

Джоел Маден и Никол Ричи

Джош Дюхамел и Фърги

Гуен Стефани и Гевин Росдейл

Джей Зи и Бионсе

Аштън Къчър и Деми Мур