Ама-ха, ние женски сайт ли сме или какво? Стига сме правили класации от жени за жени, този път ще обърнем малко внимание и на противоположния пол.

Не само мацките могат да бъдат наричани мерудии, мъжете също стават за подправки в родната телевизионна манджа, при това са не по-малко пикантни.

Критериите ни са същите - нали ние, жените, все се борим за равенство между половете, та няма как да прилагаме нови в мъжки род.

Не сме изчерпателни, но подбрахме най-натрапчивите господа, изявяващи се в родния ефир, на печатното поле и във виртуалното пространство.

Те "умеят" да дават оценки, да коментират и да анализират, дори без да ги е питал някой. А уж бърборенето било женски приоритет...

Преди да ви ги представим най-безразборно (защото няма първо и последно място), само ще уточним, че според нас мъжете се оказаха по-лютиви и от най-екзотичните мерудийки със силиконови импланти в медийните среди.

Андрей от „Островът на изкушението"

Провокативното риалити, което регистрира един от най-големите телевизионни провали засега, създаде цяло измислено „съзвездие" на и без това импровизирания ни небосклон, което хукна да обикаля родните медии.

И една от най-натрапчивите "звездички" безспорно е 38-годишният господин Едрев (на бас, че не му помнехте фамилията), който две години по-късно още не може да ни светне с какво точно се препитава.

Т. нар. бизнесмен от Бургас се занимаваше с борсови игри, спечели проект за алтернативна енергия към ООН и дори проявяваше интерес към политиката (плюем си звучно в пазвите и мятаме зад гърба си сол и тухли четворки!).

Дългогодишната му връзка с Кики, с която участваха заедно в риалитито, приключи, а напористият Андрей наскоро участва в шоуто на Гала „Влюби се в мен", където му търсеха гадже...

Той даже май си намери едно невръстно 19-годишно девойче, но ние отказваме да следим тази история.

Димитър Павлов

Симпатичното момче с уникално чувство за хумор напоследък ни довежда до истерия.

След като завладя радио ефира и месеци наред ни будеше почти всяка сутрин с неистов смях, Митко реши да покорява телевизионни върхове.

Електронните медии обаче изобщо не са еднакви, а няма как да не признаем, че последните му няколко изяви не се радваха на особен успех.

Господин Павлов остана верен водещ на bTV, но дали телевизията ще се постарае да запази едно от най-колоритните си лица, изглежда още не е ясно.

На последната мисъл ни навежда фактът, че Митко поведе масирана кампания за намиране на нов телевизионен ангажимент, която ни дойде прекалено рекламна.

Няма лошо, Павлов, само внимавай съвсем да не прекрачиш границата, че от другата страна е тихо и самотно...

Иван и Андрей

Имаше момент, в който щом щракнеш на канала на вече посочената bTV, изскачаха те - забавни, агресивни, остроумни.

В началото наистина беше приятно, но с времето нахилените им физиономии, подобни на градински гноми, започнаха да стават досадни.

От това лято същите субекти окупираха друга телевизия. Е, не, не може да не сте чули сега, моля ви се, все пак свръхамбициозният тандем направи свое 8-часово шоу по Нова.

В него има място за всички, включително за нежните им половинки Даниела и Вихра, за Дони, за Люба Кулезич и дори за Бианка (???).

Диана Найденова и мъжкият еквивалент на Парис Хилтън - Евгени Минчев, обаче са абсолютни диаманти в коронния номер на Иван и Андрей.

Нейната интелигентна провокативност и неговата (само)ирония са единствените неща, които ни карат да гледаме телевизия изобщо.

Но да не се отклоняваме, защото това не е всичко (долавяте ли еуфорията в гласа ни, която създава усещането, че ще има и бонус)...

Иван и Андрей вече имат собствена говорилня всяка делнична вечер. Ами, да, то с едно шоу само не може, какви са тия работи.

По-лошото е, че екипът им от сценаристи не може да се сравнява с конкуренцията - този на Слави Трифонов, воден от Иво Сиромахов.

Не им се получава на някогашните непринудени „опосуми" поне засега и новото им начинание се нуждае от бърза пластична операция, за да не остане съвсем без рейтинг.

Все пак Иван и Андрей не са дебютанти и от тях се очакваше много повече по наше мнение.

Благой Георгиев

Футболистът, наричан по-често от някои „метросексуалист" (грешката е вярна), отдавна е известен в общественото пространство повече с бурния си нощен живот, отколкото със спортната си техника.

Родният аналог на Дейвид Бекъм сякаш повече се грижи за външния си вид, отколкото за представянето на отбора си.

Напоследък Благой играе в руския клуб Терек (Грозни), а преди ден, именно в Шоуто на Иван и Андрей, съобщи официално, че очаква дъщеря.

Ние пък много се надяваме, че хубавата новина ще го вдъхнови за по-достоен завършек на кариерата му като футболист.

Май ще си останем само с надеждите обаче, след като Благо обясни в телевизионен ефир колко му е скучно в Грозни и как няма къде да се забавлява там.

Мистър Чаровна усмивка тайно си мечтае да играе в „Парма" например, където с добрия си приятел Валери Божинов биха били щур парти отбор.

Митьо Крика

Или Димитър Ходжев.

Представя се като културист, има собствена „колекция" спортни добавки и фитнес-зала.

Участва в последното издание на Сървайвър, което не спечели, но следващият връх, който се кани да покори, ще бъде Еверест.

Иначе Митьо се старае винаги да се представя като забавен шоумен, но все не му се получава.

Плоските му шеги и „кухите" PR-текстове по негов адрес така и не ни убедиха, че Крика е изключителен капацитет по каквито и да било въпроси.

Орлин Павлов

Фронтменът на романтичната група Каффе така и не успя да се реализира като солов изпълнител (поне засега, не сме го отписали напълно).

Танцува, интересува се и от театър, обаче не сме ставали свидетели на сериозни постижения от негова страна.

Пя на Евровизия, а неотдавна в свое интервю сам се определи като най-талантливия българин, явявал се някога на престижния конкурс от наша страна (не коментираме).

Миналата година спечели първото издание на танцовото риалити Dancing Stars.

Вероятно за това бе поканен да участва в тазгодишното жури на конкурентното Vip Dance, където раздаваше оценки, злобни коментари и немалко критики.

Не разбрахме кога Орлин се превърна в експерт на дансинга, но пък никой не може да му попречи да се опитва да бъде такъв. Нито да си сложи силикон в устните.