Тя е на 45, бременна за втори път и държи да покаже това на всички.

Става дума за Моника Белучи, която се появи на корицата на италианския Vanity Fair за април.

Очарователната актриса, която е щастливо омъжена за френския си колега Венсан Касел, позира за втори път в напреднала бременност. Преди 6 години тя стори същото, докато носеше първото си дете.

Ослепителната Моника решила да повтори отново, тъй като била много щастлива от повторната си бременност. Освен това държала да покаже на всички, че възрастта няма значение, когато искаш дете.

След първото й раждане, лекари заявили на Белучи, че ако иска още бебета, трябва да започне веднага с опитите в тази насока.

Актрисата, която в момента е в шестия месец от бременността си, обаче не искала да бърза, за да може да обърне достатъчно внимание на първата си рожба.

В интервюто си за списанието тя обяснява, че в толкова зряла възраст на бременните обикновено им се казва, че са много смели, тъй като и техният живот, и този на бебето са в по-голяма опасност.

„Аз обаче не се чувствам смела, а просто късметлийка. Вече имам една здрава дъщеря, която родих в Умбрия (област в Италия, бел.ред.) като истинска фермерска съпруга“, обяснява звездата.

Тя пояснява още, че не е използвала медицинска помощ, за да забременее, но не смята късното си майчинство за добър модел, който жените да следват.

Моника не пести похвали и за съпруга си, който е по-млад от нея: „Когато срещнах Венсан, той беше едно 28-годишно момче, но сега вече е мъж. Колкото повече време минава, толкова по-зрял става той, много ми помага и знам, че мога да разчитам изцяло на него“.

Не на последно място актрисата заявява, че отново позира за списанието в знак на протест срещу закона в Италия, който забранява донорството на сперма.