Рано тази сутрин българската поп изпълнителка Мариана Попова роди момиченце, съобщи БГНЕС.

Малката й дъщеря се казва Мария Магдалена. След като дълго се спекулира в жълтата преса, че певицата е бременна, през пролетта тя публично оповести, че очаква дете от италианеца Ханес, който е сомелиер по професия.

Мариана Попова започва кариерата си през 2000 година в групата „Кокомания". През 2005 година печели 1-ва награда на конкурса "Бургас и морето" с песента "Сънувай ме", която е дует с Дани Милев и 3-та награда с другия си дует с Дани Милев - "След". На 11 юни 2008 изпълнителката издаде дебютния си албум New Religion, в който са включени 11 песни. Между тях е и латино хита - дуета й с Орлин Горанов - „Лейос", както баладата „Let me cry", с която тя се яви на конкурса „Евровизия" през 2006 година. В албума са включени много етноси. Певицата пее фадо, има дует с Миро от "Каризма", в който той пее на иврит, а тя на английски.

През 2009 година тя отново участва в българската Евровизия с парчето си Crazy но не събра достатъчно гласове, за да представлява страната ни на престижния европейски конкурс. За себе си Мариана Попова казва, че иска да пее като славей и още от малка е искала да стане певица.