С шапка, шал и добро настроение погледнахме от върха на коледната елха над родния звезден небосклон.

През последната година той стана по-известен не със скандали, а с това, че беше запълнен с детски смях и бебешки пелени.

Ето част от родните звезди, които станаха майки и татковци през годината:

Евгения Калканджиева

Най-успешната ни „Мис България" стана горда мама на 3,150 кг. момченце, носещо красивото българско име Георги, който е кръстен на вече покойния баща на Жени.

Горещата водеща Венета Райкова също дари живот на момченце. Бебето се казва Патрик и е дошло на бял свят с перфектните мерки - 3,200 кг и 50 см.

Жената на поп изпълнителя Графа - Мария роди в нощта на Великден тази година. Детенцето е момченце и се казва Крис. Първородната рожба на зваздното семейство се появила на бял свят към 3 часа през нощта.

Яна Добрева - На 11 май 2009 година, проплака за пръв път и първородната рожба на русокосата бивша адреналинка от шоуто „Господари на ефира" - малкият Емил.

Кали роди втория си син на 18 май тази година. Марк се е родил цели 3 кг и е висок 50 см. "Много е красив, прилича на мен и много на братчето си Жорко", сподели развълнуваната майка.

На синмката Рени с първородния си син Борис

Юни месец тази година българската певица (която стана звезда и в Сърбия) Рени даде живот и на второ си дете Аспарух в Университетска болница "Лозенец в София .

2009 година зарадва и един звезден татко - Димитър Бербатов, който стана за пръв път баща, след като през октомври приятелката му Елена го дари с дъщеричката им Деa.

Водещата на светското предаване "Градски легенди" - Виолета Сечкова, роди момченце на своя приятел, бизнесмена Александър Сталийски. Детето носи името на баща си - Александър.

През отминаващата 2009 проплака за пръв път в болница в Чикаго и първата рожба на Мис България Вселена Гергана Кочанова. Тя предпочете да роди извън страната сина си Краси, който се появи на бял свят с мерки 3,480 кг и 51 см.

Фолк дивата Галена също стана майка тази година. Тя роди първородния си син Стефан, който проплака в АГ болница в гр. Плевен и при раждането си тежеше само 1 кг и 800 гр.

Пожелаваме на всички бъдещи и настоящи майки и татковци здраве и радост. И очакваме още повече бебета и през следващата 2010 година!