Автор
Лора и Стоян

Предстои ни един истински "Вкусен Великден с Лора и Стоян" - ние нямаме търпение, а вие?

Да, ние обичаме вкусната и добре приготвена храна. Това е всичко, което имаме да ви кажем преди старта на един проект, който правим в сътрудничество с Бон Апети и Woman.bg и посвещаваме на храната, като удоволствие и страст.

В рамките на "Вкусен Великден с Лора и Стоян" ще ви зарадваме с някои доста интересни предложения за нестандартни рецепти, ще ви споделим и някои от нашите тайни за приготвяне на храна, ще си говорим за продукти, съставки и за всичко интересно, което можете да срещнете в нашия кулинарен свят. А той е вкусен, необятен и най-важното, този Великден смятаме да го споделим с всички вас.

Защото вярваме, че щастието е в това да споделиш трапезата си с любимите хора.

Козунак, нестандартно агнешко или пък просто съвети как и откъде да напазаруваме подходящи продукти - в нашия блог "Вкусен Великден с Лора и Стоян" ще намерите наистина добри предложения за една пролет, която ще зарадва небцето с изненадващи комбинации.

От днес до Великден ще ви срещнем с различни кулинарни идеи и ще ви накараме да мечтаете за повече аромати в кухнята, за нови съставки и за онзи момент, в който казвате на любимите си хора:

"Вечерята е готова, хайде - чакам ви на масата".

Дали ще получите куп комплименти за ястието си? Разбира се! Оставете това на нас, защото рецептите и идеите, които сме ви приготвили са наистина уникални. Не ни вярвате? Сгответе само една и ще се влюбите.

В този проект си партнираме и с Parkmart, Philadelphia, tat, Kühne и KRINA, защото вярваме, че добрите партньорства правят храната още по-вкусна.

А и с годините сме се научли да се доверяваме само на качеството. Затова ви очкаваме всеки ден от днес до Великден, за да го направим вкусен. Заедно.

(в материала има продуктово позициониране)