Автор
Цвета Герчева

Нямаме търпение: предстои ни едно ВКУСНО ЛЯТО с Лора и Стоян

Навън може още да не е 30 градуса, но ако има нещо, което е сигурно, това е, че лятото идва. Ягодите зреят, идва сезонът на малините, а вкусните български череши вече са готови и могат да се намерят на всяка сергия. Да - вече е юни, а ние имаме всички шансове да си спретнем едно страхотно вкусно лято.

И за да ви помогнем в тази мисия да направите удоволствията за небцето си още по-осезателни, ние ви каним да се включите в нашия проект, озаглавен "Вкусно лято с Лора и Стоян". Това е едно специално място, в което всеки ден ще намирате по една уникална рецепта от двамата ни любими кулинари. Те ще готвят всеки ден за вас, за да ви поканят своя забавен, свеж и нестандартен свят. Защото ние обичаме техните закачки, харесваме рецептите им и сме влюбени в лекия, лесен и достъпен начин, по който говорят за готвенето и за храната.


И така - това е само началото. Лятото ви ще бъде истински вкусно защото Лора и Стоян има идея как да ви накарат да си сготвите куп полезни и бързи неща. А нашият съвет към вас е - не пропускайте предложенията им всеки ден, защото сега все още не знаете кое ще е това ястие, което ще промени живота ви завинаги.

Оставете се в техните ръце и сигурни сме, те ще ви направят фен на кулинарията завинаги. И даже и да не сте фурия в кухнята, Лора и Стоян знаят как да "извадят" домакинята във вас на преден план. Доверете им се, все пак те са експерти, а и са ни обещали едно наистина "Вкусно лято".
Мммммм, нямаме търпение, а вие?

А ЕТО И НЯКОИ ОТ УНИКАЛНИТЕ РЕЦЕПТИ НА ЛОРА И СТОЯН Т У К