Автор
Цвета Герчева

Ние искаме да ви е Вкусно вкъщи. Лора и Стоян от Бон апети ще ни кажат как

Казват, че с вкусната храна е като с любовта - случва се бързо, основните съставки са простички и всички мечтаем за момента, в който усещаме, че се е получила перфектната симбиоза. И без значение дали това радва сърцето или небцето ни, в дни като днешните знаем, че имаме нужда да мечтаем и да бъдем заедно.

Като главен редактор на woman.bg знам отлично, че да бъдеш перфектна жена не е никак лесно. Изрядна прическа, добро настроение, успех в кариерата, примерна майка и винаги вкусна храна вкъщи? Колко от нас успяват да се справят перфектно с всичко това? Затова в дните, в които трябва да сме отговорни и да си останем вкъщи, искам да ви помогна. Искам да сте по-уверени в себе си и във възможностите си. И да имате повече настроение да готвите вкъщи, защото хубавата храна ни обединява.

Много от вас обаче се оказаха в главната ролята на готвещи домакини за първи път в живота си. А това май е сценарий, на който сякаш не помним всички реплики с точност. Сега обаче имаме редкият шанс да бъдем едновременно работещи момичета и грижовни къщовници, вкусната храна да къкри на котлона, а офисните задължения да се движат дигитално. Сякаш никога досега не сме имали толкова време да готвим. И желание. А някои от нас попаднаха за първи път в главната роля на домакини и то главно "Д".

Но какво се случва с момичетата, които знаят само няколко рецепти? Времената на социална изолация откриват нови таланти!

И понеже ние от екипа на woman.bg вярваме, че всичко което правим, трябва да ни носи удоволствие, решихме да стартираме един специален проект в сътрудничество с Лора и Стоян и "Бон апети". Те са хората, в които вярваме, че могат да направят съществуването на всяка жена в кухнята по-лесно и приятно. И понеже са тандемът, който винаги може да ни усмихне, заедно създадохме "Вкусно вкъщи". А това означава само едно - момичета - спасени сме.

От днес всеки ден Лора и Стоян ще ни представят по една своя рецепта. Те са лесни, не отнемат много време и ще ви дадат идея какво можете да сготвите утре.

"Вкусно вкъщи" е специален проект, в рамките на който Лора и Стоян ще ви представят видеа, точни рецепти и заедно ще се опитаме да мотивираме жените на България да бъдат по-щастливи и уверени в кулинарните си умения.

А всички, които имат въпроси, ще могат да ги задават като коментар под материалите ни.

Аз нямам търпение да видя какво ще ни покажат Лора и Стоян. Те пък обещават, да отговорят на всичките ви въпроси, защото и двамата вярват, че може да бъде "Вкусно вкъщи".

И така - един ден до старта на "Вкусно вкъщи". Кухнята ти вече никога няма да бъде същата, защото след "Вкусно вкъщи" там ще има само един господар. Ти!