Ева Геoргиева

Всеки разговор е по-приятен на чаша хубаво вино. Аз съм Ева и обичам срещите с нови и интересни хора. Исках да създам пространство, в което интимната обстановка, красивите гледки и, разбира се - виното - ще ви пренесат в дълбокия душевен свят на някои от най-обичаните и най-коментираните популярни личноти у нас.

Ексклузивно: Стефания Колева за Wine Talks: Никога не съм смятала, че ще стана актриса

29 януари 2023 | 07:55
12275
0

Третият епизод на ексклузивния ни видеокаст Wine Talks е вече тук!

Днес ви срещаме с неповторимата Стефания Колева - любима българска актриса, позната както от театралната сцена, така и от малкия екран. 

@woman.bg Зодия? Лъв! А кое е най-важното нещо за вас? #love #leo #stefaniakoleva #videocast #winetalks #fypage original sound - Woman.bg

През 1991 година Стефания е приета във ВИТИЗ, от където започва и професионалният ѝ път като артист. Първоначално специалността ѝ е актьорско майсторство за куклен театър, но скоро тя разбира, че това не е нейното призвание и година по-късно, след известен брой препятствия, попада в класа на проф. Стефан Данаилов. 

В живота си актрисата e изиграла десетки роли, а най-новото ѝ превъплащение, което като че ли е и най-близко до нея самата, е в моноспектакъла "Затегнете коланите". С неизчерпаема енергия Стефания Колева „лети“ през живота, задавайки си поредица въпроси, започващи с вечното „ако“. Ако не се бях качила на този самолет? Ако бях взела други решения за важните неща? Ако бях живяла по друг начин?

Дали в живота си тя също си задава подобни въпроси? Какво за нея е любовта и как я е променилa нейната дъщеря? Защо е решила да остане в България, въпреки че има австрийски корени? Всичко това и много още ще разберете в най-новия епизод на Wine Talks!

Кадри трейлър: Jeason Brad Lewis