Ева Геoргиева

Всеки разговор е по-приятен на чаша хубаво вино. Аз съм Ева и обичам срещите с нови и интересни хора. Исках да създам пространство, в което интимната обстановка, красивите гледки и, разбира се - виното - ще ви пренесат в дълбокия душевен свят на някои от най-обичаните и най-коментираните популярни личноти у нас.

Ева Георгиева ексклузивно за Wine Talks: Обичам този човек и винаги ще го обичам, защото той е част от живота ми

12 февруари 2023 | 06:25
2219
0

Петият епизод на ексклузивния ни видеокаст Wine Talks е вече тук!

@woman.bg Какво е да си толкова далеч от близките си хора? #eva #winetalks #interview #fyp original sound - Woman.bg

Днес на гости ни е певицата, актриса и инфлуенсър - Ева Георгиева. Добре позната от най-различни риалити формати и най-вече от първи сезон на предаването "Ергенът", тя е известна със заразителната си усмивка, позитивната си енергия и способността си да се радва на живота като малко дете. 

 

@woman.bg Разделена ли е наистина Ева с приятеля си? Целият епизод - на линк в био #winetalks #interview #eva original sound - Woman.bg

Дали, обаче, зад фасадата, създадена от социалните мрежи не стои една жена, която всъщност е преминала през немалко трудности в живота си?

 

Днес в Wine Talks за първи път ще видите Ева в една нова светлина. Ексклузивно пред камерата на Woman.bg тя ще сподели неща, които не е казвала никога досега. Как се справя в трудните моменти в живота си, какви изпитания поставя пред нея съдбата и има ли наистина мъж до себе си? Всичко това ще разберете в новия ни епизод.